Elimi Bırakma Ceyda Kim? (Arda’nın Kız Arkadaşı) Daha Önce Hangi Dizide Oynadı?

Bu yazımızda Elimi Bırakma dizisi Ceyda kim nasıl biri? Arda’nın arkadaşı olarak izlediğimiz oyuncunun gerçek adı ne? Tüm merak edilenler bu yazımızda sizleri bekliyor.

12.10.2018-14:06 - (Son Güncelleme: 12.10.2018-13:55) Elimi Bırakma Ceyda Kim? (Arda’nın Kız Arkadaşı) Daha Önce Hangi Dizide Oynadı?

Bu yazımızda Elimi Bırakma dizisi Ceyda kim nasıl biri? Arda’nın arkadaşı olarak izlediğimiz oyuncunun gerçek adı ne? Tüm merak edilenler bu yazımızda sizleri bekliyor.

Elimi Bırakma Ceyda Kim? Nasıl Bir Karakter?

 Aslında Ceyda‘yı anlatırken her zaman Arda ile birlikte kadraja girdiğinden dolayı Arda ile birlikte anlatsak daha doğru olacak. Arda ile Ceyda sevgili ve özel okulda okumakta ancak Ceyda Arda’nın sandığı gibi zengin olmasa da iki ekmeğe muhtaç biri de değil. Çocuklukları bir arada geçmiş biri. Aslında hepinizin aklına şu soru gelmiştir. Arda zengin ama nasıl oluyor da Ceyda ile aynı özel okula gidiyor.

Ceyda’nın anne ve babası zamanında bir iken Arda’nın evine yakın komşu olduklarında ilk kez orada karşılaşmışlar zamanlar da arkadaşlıkları da gelişmiştir. Ancak Ceyda’nın hayatını etkileyen ve bilinç altında hiç unutamayacağı bir olay yaşaması hayattan kopuk biri olarak yaşamasına sebep olmuş. Hayatını etkileyen bu olay ne mi? Tabi ki bir çocuğun en büyük olayı anne ile babasının ayrılması ve orta da kalan çocuğun sorumsuz büyümesidir. İhtiyaçlarını parasal anlamda karşılansa da sevgi yönünden eksik kalan Ceyda kendisini avutmak için çareyi uyuşturucuda bulmuş ve yakın çevresinde bulunan Arda’yı da etkilemiştir. 

ipek filiz yazıcı ile ilgili görsel sonucu

Arda da daha bebekken babasını hiç görmeden kaybetmesi annesi tarafından disipline edilememesi babaannesi ise sıkı tutmaya çalışması Arda’nın karakterinin oturmamasına neden olmuştur. O da en yakın arkadaşının bulduğu uyuşturucuya kendisini verip dertlerinden kurtulduğunu düşünse de aslında her şeyin başlangıcı olur. Elimi Bırakma Ceyda karakterini hangi güzel oyuncu canlandırıyor? Oyuncunun gerçek adı ne? İşte merak edilen soruların cevapları sizleri alt kısımda bekliyor. 

Elimi Bırakma Dizisi Ceyda Karakterinin Gerçek Adı Ne?

Arda’nın sevgilisi olan Ceyda’nın gerçek adı İpek Filiz Yazıcı. Son olarak Kayıtdışı dizisinde Tuğba karakterine hayat veren oyuncu 2001 doğumlu. 2016 yılında sektöre adım atan oyuncu reklam filmlerinde rol almıştır. Çokokrem, LC Waikiki reklamlarında rol almış olan oyuncu Babam ve Ailesi dizisi ile dizi sektörüne de adım atmıştır. Daha sonra Blu Tv’de yayınlanmış olan Büyük Günahlar dizisinde rol almıştır. İstanbul doğumlu olan güzel oyuncunun boyu 1,63 cm, kilosu 50 kg dır.

 Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal