Eda Taşpınar Kimdir? Aslen Nereli ve Kaç Yaşında?

Sosyetenin tanınan isimlerinden olan Eda Taşpınar, giyim tarzı ve fit görünümü ile dikkat çekiyor. Magazin basınının da ilgi odağı olan Eda Taşpınar kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında? detaylar haberimizde...

18.03.2019-11:42 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-11:41) Eda Taşpınar Kimdir? Aslen Nereli ve Kaç Yaşında?

Magazin gündeminde sık sık yer alan ve giydiği kıyafet, taktığı takılar ile göz önünde olan sosyetik güzel Eda Taşpınar merak ediliyor. Birçok kişi tarafından yakından takip edilen sosyetenin tanınmış ismi Eda Taşpınar kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında? detaylar haberimizde...

EDA TAŞPINAR KİMDİR?

1 Mayıs 1980 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Eda Taşpınar, 11 yaşındayken ailesi ile birlikte Miami'ye yerleşti. Orada 2 yıl kalan Taşpınar daha sonra Türkiye'ye döndü ve Robert Kolej'nde devam ederken son yıl ayrılarak London College of Fashion'da bir yıl eğitim aldı. Taşpınar, burada aldığı eğitimden sonra Central School of St.Martins'de de moda eğitimi aldı ve okul bitince Türkiye'ye döndü.

Taşpınar, Londra'da eğitim aldığı esnada Armani, Vivienne Westwood, Stella McCartney, Maxmara gibi markalarda çalışma şansı yakaladı.

Eda Taşpınar, 2012 yılında Yıldız Dükkan'ı adından bir şirket kurdu ve adını taşıyan kozmetik ürünlerini piyasaya çıkardı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal