Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece Sevgilisinden Ayrıldı

Ekranların en sevilen dizilerinden Yasak Elma’nın güzel oyuncusu Eda Ece, bir süredir beraber olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer’den ayrıldığı iddia etti.

07.04.2020-17:13 - (Son Güncelleme: 16.11.2021-12:05) Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece Sevgilisinden Ayrıldı

Ekranların en sevilen dizilerinden Yasak Elma’nın güzel oyuncusu Eda Ece, bir süredir beraber olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer’den ayrıldığı iddia etti. 

Performansı ile son yılların en gözde isimlerinin başında yer alan Eda Ece’nin sevgilisinden ayrıldığı iddia edildi. Bir süredir birlikte olan ve sosyal medyanın gözde çiftleri arasında yer alan Eda Ece ve Buğrahan Tuncer’in ayrıldığı iddia edildi. 

YASAK ELMANIN YILDIZI EDA ECE SEVGİLİSİNDEN AYRILDI

Yayın hayatına başladığı günden beri reyting rekorları Yasak Elma’nın en sevilen oyuncularından Eda Ece, şüphesiz ki dönemlerde yıldızı en iyi parlayan oyunculardan. Sosyal medya oldukça fazla takipçisi olan güzel oyuncu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer’le yaşadığı aşkla da gündemden düşmüyor. Takipçileri tarafından gözde çift olarak gösterilen ikilinin ayrıldıkları iddiaları kulislerde dönmeye başladı. 

DAHA ÖNCEDE AYRILMIŞLARDI

Gözlerden uzak bir ilişki yaşayan ve eğlenceli anlarını sosyal medyadan paylaşan Eda Ece’nin, basketbolcu sevgilisinden ayrıldığı konuşuluyor. Magazin gündemine sürekli ayrılık haberleriyle gelen çift, geçen günlerde yürüyüş yaparken kameralara yansımış, aralarının gergin olduğu gözlemlenmişti. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı seven Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in ayrıldığı iddia edildi. Sürekli ayrılıp barışan ikilinin bir kez daha ayrıldığı iddiası; magazin sitelerinde yer aldı.

İki yıldır bir dargın bir barışık ilişkilerini yürüten çift, daha öncede ayrıldıkları hakkında haberlerle gündeme gelmişlerdi. Önceki ayrılıklarında Ece, Instagram hesabından "Evrenin hayatınızdan çıkardığı insanlar için üzülmeyin, Evren, sizin duymadıklarınızı duyar ve sizin yapamadığınız hamleleri yapar" notunu paylaşmıştı.

BOĞAZ'DA YÜRÜYÜŞ YAPAN İKİLİNİN GERGİN ANLARI KAMERALARA YANSIDI 

Sahilde yürüyüş yaparken kameralara yakalanan çiftin aralarının gergin olduğu görülürken, ikilinin hiç konuşmadan kameralardan uzaklaşması dikkatlerden kaçmadı. Yaşanan bu son olay ise çiftin ayrıldılar mı? İddialarını kuvvetlendirdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal