Ece Seçkin Evleniyor mu?

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, geride bıraktığımız Eylül ayında nişanlandığı pilot sevgilisi Çağrı Terlemez ile birlikte önceki akşam Akmerkez'de magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Seçkin, muhabirlerin sorduğu evlilik sorusuna bakın ne yanıt verdi.

10.10.2018-11:19 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-11:14) Ece Seçkin Evleniyor mu?

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, geride bıraktığımız Eylül ayında nişanlandığı pilot sevgilisi Çağrı Terlemez ile birlikte önceki akşam Akmerkez'de magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Seçkin, muhabirlerin sorduğu evlilik sorusuna bakın ne yanıt verdi. İş toplantısından çıktıklarını ifade eden güzel şarkıcı Ece Seçkin, muhabirlerin sorduğu “Düğün hazırlıkları başladı mı?” sorusuna, “Evlenmek için acele etmiyoruz. Nişanımızı yaptık, yaza doğru evleniriz herhalde. Henüz bir şeye karar vermedik” yanıtını verdi.

Bir seveninin kendisi hakkındaki “Kısa boylu star mı olur?” eleştirisi hakkında da konuşan Seçkin, “Bu tarz muhabbetlere takılmıyorum. Binlerce yorum geliyor. O an okuyacağım tuttu. İnsanların boyuyla, kilosuyla alay etmek çok anlamsız. Ben manken değilim. Milyonlar beni dinliyor. Bazen yorumlar çığırından çıkıyor. Biraz daha insan olduğumuzu unutmadan yorum yapalım” dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal