Ece Erken, Eski Eşi Serkan Uçar'la Eymen'in Doğum Gününde Bir Araya Geldi

Söylemezsem Olmaz programının ünlü sunucusu Ece Erken'in oğlu Eymen'in 4'üncü yaş gününde mükemmel bir parti hazırladı. Ece Erken ve davalık olduğu eski eşi Serkan Uçar'la bir araya gelmesi doğum gününe damgasını vurdu.

08.04.2019-09:15 - (Son Güncelleme: 08.04.2019-09:12) Ece Erken, Eski Eşi Serkan Uçar'la Eymen'in Doğum Gününde Bir Araya Geldi

Ünlü sunucu Ece Erken, geçtiğimiz gün oğlu Eymen'in 4'üncü yaş günün büyük bir parti ile kutladı. Ece Erken ve davalık olduğu eski eşi Serkan Uçar'ın bir araya gelmesi doğum gününü gölgede bıraktı.

Söylemez Olmaz programının yorumcusu Ece Erken'in Serkan Uçar'la olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Eymen, 4 yaşına geldi. Ece Erken, oğlunun babası Serkan Uçar'ın da yer aldığı bir doğum günü partisi düzenledi.

Ünlü sunucu Ece Erken'in düzenlediği partiye yakın dostları katıldı. Erken, doğum günü partisine dair anları sosyal medya hesabından paylaştı.

ECE ERKEN VE SERKAN UÇAR BİR ARAYA GELDİ

Ünlü sunucu Ece Erken ve Serkan Uçar'ın oğullarının doğum gününde bir araya gelmesi sosyal medyayı salladı. Sosyal medyada birçok olumsuz yorum yapıldı.

'DOĞUM GÜNÜNÜ KİMİN YAPTIĞI BELLİ OLDU'

Bir sosyal medya kullanıcısı Ece Erken'in Serkan Uçar'la olan fotoğrafının altına, 'Doğum gününü kimin yaptığı belli oldu' yorumunu yazınca Ece Erken'den yanıt gecikmedi. Ece Erken, takipçisine sahte hesapcım diye seslenerek 'Eymen'in annesinin maddi manevi bir şeye ihtiyacı yok ama Eymen'in, annesi ne yaşarsa yaşasın babasını görmeye hakkı var. Serkan, 1 hafta önce aradı babalık yapmak istiyorum dedi.' yanıtını verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal