Ebru Şallı'nın Yasak Aşkı Uğur Akkuş Eşinden Boşandı

Evliyken Ebru Şallı ile aşk yaşamaya başlayan finansçı Uğur Akkuş, psikolojik rahatsızlığı olduğunu söylediği eşi Gonca Akkuş ile anlaşmalı olarak boşandı.

18.05.2018-16:12 - (Son Güncelleme: 18.05.2018-16:08) Ebru Şallı'nın Yasak Aşkı Uğur Akkuş Eşinden Boşandı

Evliyken Ebru Şallı ile aşk yaşamaya başlayan finansçı Uğur Akkuş, psikolojik rahatsızlığı olduğunu söylediği eşi Gonca Akkuş ile anlaşmalı olarak boşandı.

Ebru Şallı ile yaşadığı yasak aşkla gündeme gelen işadamı Uğur Akkuş eşi Gonca Akkuş'tan boşandı.
2007 yılında evlendiği Eşinden 40 milyon lira tazminat talep eden Gonca Akkuş'a mahkeme aylık 6 Bin TL'ye karar verdi.

40 MİLYON TL İSTEMİŞTİ

Gonca Akkuş, 20 milyon TL maddi, 20 milyon TL manevi olmak üzere toplam 40 milyon TL tazminat, kendi için 20 bin TL çocukları için de 10'ar bin TL aylık nafaka talep etmişti.

ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDILAR

3 kere boşanma davasında karşı karşıya gelen Uğur Akkuş ve Gonca Akkuş Aile Mahkemesi'nde dün görülen duruşmada, Uğur Akkuş'un avukatı, tarafların anlaştığını belirterek mahkemeye boşanma protokolünü sundu.

BASKINDA BULUNMUŞTU

Gonca Akkuş, geçtiğimiz gün de yıllardır kendisinden şiddet gördüğünü öne sürdüğü Akkuş'un Şişli'deki evini tedbir nafakasını ödemediği gerekçesiyle haciz memurları ve polislerle birlikte baskında bulunmuştu. Olayın ardından sinirlenen Uğur Akkuş iddiaya göre eşini darp etmişti.

HAKKIMI YEDİRMEM

Daha sonra Gonca Akkuş, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, ''Hakkım olanı alıyorum, almaya devam edeceğim. Allah'ın izniyle çocuklarımın rızkını kimseye yedirmem'' demişti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal