Ebru Şahin ve Akın Akınözü'den Cedi Osman'ı Sinirlendirecek Pozlar

Hercai dizisinde başrolleri paylaşan Ebru Şahin ve Akın Akınözü'den sosyal medyaya da çok konuşulacak yeni pozlar geldi. Cedi Osman'ın bu pozlar karşısında ne tepki vereceği merak konusu oldu.

25.01.2021-08:57 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-08:57) Ebru Şahin ve Akın Akınözü'den Cedi Osman'ı Sinirlendirecek Pozlar

Hercai dizisinde başrolleri paylaşan Ebru Şahin ve Akın Akınözü'den sosyal medyayı sallayacak yeni pozlar geldi. Dizi hayranlarının çok yakıştırdığı çiftin yeni pozları yine çok beğenildi. Sosyal medyada dikkat çeken o pozlara yapılan yorumlara Cedi Osman'ın ne tepki vereceği merak konusu oldu.

Atv'nin fenomen dizisi Hercai yıldızları Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nden yeni haberler var. Pazar akşamları seyirciyi ekrana kilitleyen Hercai dizisinin hayranları çiftin ıuyumundan dolayı  mest olmaya devam ediyor. Sevilen dizide Reyyan ve Miran aşkı ile ekrana gelen ünlü ikili başarılı performansları ve dizi hikayeleri ile çok konuşuluyor.

Hayranlarının çok yakıştırdığı dizi çiftinin sosyal medyada büyük ilgi gören yeni pozları Ebru Şahin'in basketbolcu sevgilisi Cedi Osman'ı kıskandıracak nitelikte.  Öyle ki, Ebru Şahin ve dizi partneri Akın Akınözü'nü  her fırsatta yakıştırdıklarını dile getiren hayranları yine boş durmadı. Sosyal medyada Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün bu dizi karelerine beğeni ve yorum yağdı.

Daha önceden Cedi Osman'ın sevgilisi Ebru Şahin'i  kıskandığı iddia edilmişti. Hatta ünlü basketbolcunun Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nü yakıştırdıkları yönünde yorum yapan bazı takipçileri engellediği konuşulmuştu.

Beğeni yağmuruna tutulan, sosyal medyayı sallayan o pozlar işte karşınızda... 





DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal