Ebru Polat, Hadise'yi Taklit Etti

Hadise, sosyal medya fenomeni Reynmen'in yeni çıkardığı Ela isimli şarkısıyla dans ettiği videoyu sosyal medya hesabından yayınladı. Hadise'den sonra Ebru Polat da Ela şarkısıyla dans ettiği videoyu takipçileriyle paylaştı.

29.07.2019-15:20 - (Son Güncelleme: 29.07.2019-15:21)

Hadise, geçtiğimiz akşam sosyal medya fenomeni Reynmen'in yeni çıkardığı Ela isimli şarkısıyla dans ettiği videoyu Instagram hesabından yayınladı. Hadise'nin ardından şarkıcı Ebru Polat da Ela şarkısı eşliğinde ettiği dansı sosyal medyada paylaştı.

Hadise, Reynmen'in yeni çıkardığı Ela isimli şarkısıyla otel odasından dans etti. Videoyu Instagram hesabında yayınlayan Hadise, sosyal medyayı salladı. Ünlü şarkıcının videosu kısa sürede beğeni rekoru kırdı.

Hadise'nin olay yaratan videosunun ardından bir paylaşım da Ebru Polat'tan geldi. Güzel şarkıcı, Reynmen'in Ela adlı şarkısıyla dans ettiği videoyu sosyal medya hesabından yayınladı.

'BİR TANE DE BENDEN GELSİN'

Polat, paylaşımının altına "1 tanede benden gelsin. Nede olsa bende yarı İzmir yarı Sivaslıyım. Hadise ve Reynmen" notunu düştü. Polat'ın dansı takipçilerini ikiye böldü. Bir kısım takipçisi Polat'a iltifat yağdırırken, bir kısmı kıyafertini fazla açık bulduğunu dile getirdi. Bazı sosyal medya kullanıcaları ise Polat'ın Hadise'ye özendiğini söyledi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal