Ebru Gündeş'ten Hamilelik Açıklaması

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, geçtiğimiz akşam Ata Demirer'i izlemeye gitti. Çıkışta gazeteciler ile konuşan Gündeş, hamilelik iddiaları hakkında konuştu.

09.03.2019-17:23 - (Son Güncelleme: 09.03.2019-17:21) Ebru Gündeş'ten Hamilelik Açıklaması

Eşi Reza Zarrab'ın yanına New York'a sık sık giden Ebru Gündeş, geçtiğimiz akşam Beşiktaş'ta görüntülendi. BKM'de Ata Demirer'i izlemeye geldiğini ifade eden ünlü sanatçı Ebru Gündeş, ayaküstü gazetecilerle sohbet etti.

EBRU GÜNDEŞ'TEN HAMİLELİK İDDİALARINA YANIT

Başarılı şarkıcı Gündeş, kendisine yöneltilen hamilelik sorularını yanıtladı. Hamile olmadığını ifade eden Gündeş, 'Hamilelik mi? Benim haberim yok. Böyle bir şey yok. Sizin nasıl haberiniz oluyor?' yanıtını vererek yürümeye devam etti.

NE OLMUŞTU?

Eşinin görmek için sık sık New York'a giden Ebru Gündeş'in oldukça karnının belirginleştiği ve yüzünün de şiştiği ifade edildi. Her zaman ki görüntüsünden farklı olan Ebru Gündeş'in hamile olduğu iddia edildi.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'e çok yakın olan birinden alınan bilgilere göre 'Her şeyi saklayabilirsin. Fakat hamileliği nasıl saklarsın? Yok, öyle bir şey' açıklamasında bulundu.

Söylemezsem Olmaz sunucusu Bircan Bali, bomba bir iddia ortaya attı. Bali, 'Siz söylenenlere değil benim dediğime bakın, Ebru Gündeş hamile! Yakında da eşinin yanına ABD'ye gidecek. Hatta 2. Çocuğunu da ABD'de doğuracak' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal