Duygu Sarışın Kimdir?

Çağatay Ulusoy olan ilişkisi ile magazin basınının gündeminde yer alan güzel oyuncu Duygu Sarışın'ın hayatı merak ediliyor. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Burcu karakterine hayat veren güzel oyuncu Duygu Sarışın kimdir? sorusunun yanıtı haberimizin detayında...

20.06.2018-17:29 - (Son Güncelleme: 06.07.2018-14:25) Duygu Sarışın Kimdir?

Çağatay Ulusoy olan ilişkisi ile magazin basınının gündeminde yer alan güzel oyuncu Duygu Sarışın'ın hayatı merak ediliyor. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Duygu karakterine hayat veren güzel oyuncu Duygu Sarışın kimdir?  İşte ayrıntılar...

Star TV'de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde hayat verdiği Duygu karakteri ile beğeni toplayan ve Çağatay Ulusoy ile yaşadığı ilişki ile magazin gündeminde olan Duygu Sarışın merak edilip araştırılmaya başlandı.

DUYGU SARIŞIN KİMDİR?

Güzel oyuncu Duygu Sarışın, 24 Kasım 1987'de İzmir'de doğdu. Sarışın, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünden mezun oldu. Başarılı oyuncu İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü'nden de dersler almıştır.

Duygu Sarışın, İzmir Devlet Tiyatrosu sayesinde deneyim kazanmıştır.

Televizyon oyunculuğuna ilk olarak 2011 yılında yayınlanan Cennetin Sırları dizisi ile adım atmıştır. Daha sonra güzel oyuncu İçerde, İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi başarılı projelerde yer almıştır.

Günümüzde ise Star TV ekranlarında yayınlanan entrika dolu Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Duygu karakterine hayat vermektedir.

Duygu Sarışın'ın boyu 1.70'tir ve 56 kilodur.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal