Dusko Tosic, Boşanma Protokolünü Hazırladı

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Dusco Tosic, eşi Jelena Karleusa ile boşanacağı haberleri ile gündeme geldi. Tosic, boşanma protokolünü hazırladı.

24.04.2019-17:06 - (Son Güncelleme: 24.04.2019-17:03) Dusko Tosic, Boşanma Protokolünü Hazırladı

Ünlü futbolcu Dusko Tosic ve eşi Jelena Karleusa, Sırp basınında birbirlerini aldattıkları yönünde çıkan haberlerle gündem olmuştu.

Ünlü çiftin Sırp basınında çıkan haberlerin ardından birbirlerini sosyal medya hesaplarından takibi bırakmaları ise dikkat çekti. Dusko Tosic ve eşi Jelena Karleusa'dan gelen hamlelerin ardından 11 yıllık evliliğin biteceği iddiaları gündeme geldi.

Dusko Tosic'in sosyal medyada verdiği cesur pozlarla gündeme gelen eşi Jelena Karleusa, boşanma haberlerini kesin bir dille yalanladı. Sırp basını ise boşanma protokolünü ortaya çıkararak çiftin boşanacağını doğruladı.

DUSKO TOSİC BOŞANMA PROTOKOLÜ HAZIRLADI

Dusko Tosic, eşi Jelena Karleusa'dan boşanmak için protokolü hazırlattı. Dusko Tosic'in hazırlatmış olduğu protokolde Jelena Karleusa'ya Sırbistan'daki 2 buçuk milyon Euro'luk villa verildi.

Jelena Karleusa'ya aylık 3 bin Euro nafaka verecek olan Dusko Tosic, Atina ve Nika adlı kızlarının velayetlerini anneye verdi. Tosic, kızlarının eğitim, sağlık ve tatil masraflarını karşılayacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal