Dünyaca Ünlü Yıldız Shakira'dan İsrail'e Tepki

Dünyaca ünlü pop yıldızı Shakira, Gazze'de işlenen katliamlara tepki olarak İsrail konserini iptal etme kararı aldı. Shakira İsrail'i Dünya turnesi listesinden çıkardı.

30.05.2018-17:09 - (Son Güncelleme: 30.05.2018-17:03) Dünyaca Ünlü Yıldız Shakira'dan İsrail'e Tepki

Dünyaca ünlü pop yıldızı Shakira, Gazze'de işlenen katliamlara tepki olarak İsrail konserini iptal etme kararı aldı. Shakira İsrail'i Dünya turnesi listesinden çıkardı.

Dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 9 Temmuz 2018'de İsrail'in başkenti Tel Aviv'de konser vermeye hazırlanıyordu.

Gazze'de yaşanan katliamlardan sonra Filistin Yerel Yönetimler Birliği ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu Grammy ödüllü yıldıza çağrı yaptı. UNICEF iyi niyet elçisi de olan Kolombiyalı pop yıldızının konserini iptal etmesi istendi.

Dünyaca ünlü pop yıldızı çağrılara kayıtsız kalmayarak dünya turnesinden İsrail'i çıkardı.

SİVİLLER KATLEDİLMİŞTİ

İsrail askerleri, abluka altındaki Gazze sınırında gösteri düzenleyen Filistinlilere gerçek mermilerle saldırarak çok sayıda kişiyi öldürmüştü. Katliamdaki yaralı sayısı ise binlere ulaşmıştı.

TÜRKİYE'YE GELİYOR

12 Grammy ödülü sahibi Shakira'nın, dünya turnesi listesinde Türkiye'de bulunuyor. 11 yıl aradan sonra Türkiye'ye gelecek olan Shakira, 11 Temmuz Çarşamba akşamı Vodafone Park'ta hayranlarıyla buluşacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal