Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinde Öpüşme Sahnesi Diziye Damga Vurdu

Coronavirüs salgını yüzünden çekimleri aksayan Doğduğun Ev Kaderindir sezon finali bölümünü tamamladı. Dizi dün akşam 12. bölümü ile sezon finali yaptı.

02.07.2020-15:04 - (Son Güncelleme: 02.07.2020-15:03) Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinde Öpüşme Sahnesi Diziye Damga Vurdu

Başrollerinde; İbrahim Çelikkol, Demet Özdemir, Engin Hepileri, Fatih Koyunoğlu, Nurşim Demir ve Nail Kırmızıgül'ün yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dün akşam yayınlanan 12. bölümü ile sezon arasına girdi.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi sezon final bölümü ile dün akşam TV8'de hayranlarıyla buluştu. Sezon finalinde romantik anlar yaşayan Mehdi ve Zeynep'in öpüşme sahnesi diziye damga vurdu. Doğduğun Ev Kaderindir, 12. bölümüyle hayranlarına veda etti. Dizinin çekimleri yaz boyunca devam edecek ve geriye 2. sezonu ile Eylül ayında dönüş yapacak. Yapımcılığını OGM Pictures'ın, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı Doğduğun Ev Kaderindir 13. yeni bölümü ise Eylül'de TV8 ekranlarında olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal