Diskalifiye Olan MasterChef Uğur, Yarışmadan Ne Zaman Ayrılacak?

Dokunulmazlığı kazanmak için mücadele eden mavi ve kırmızı takım, haftanın 2.dokunulmazlık oyununu kazanmak için kıyasıya yarıştı. MasterChef’te eleme adayı belli olmasının yanı sıra heyecan dolu anlar da yaşandı.

29.11.2020-11:05 - (Son Güncelleme: 29.11.2020-15:12) Diskalifiye Olan MasterChef Uğur, Yarışmadan Ne Zaman Ayrılacak?

15. haftanın 2. dokunulmazlık oyunu için Nevşehir’in Ürgüp ilçesine giden ekip, dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya mücadele etti.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Bu akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanan yarışmada, mavi takım 19-16 oy ile MasterChef’te dokunulmazlığı kazanan takım oldu.

Öte yandan dokunulmazlık yarışmasını kaybeden kırmızı takım ise, bireysel dokunulmazlık oyunu oynamak zorunda kaldı. Bireysel yarışmayı kazanan isim ise Barbaros oldu. Dokunulmazlığı kaybeden takımın oylama sonucunda en fazla oyu Sefa alarak, ikinci eleme adayı oldu. Diğer aday ise Eray’dı.

UĞUR, MASTERCHEF’E NE ZAMAN VEDA EDECEK?

Yaptığı paylaşımlarla yarışmadan diskalifiye olan Uğur’un, yarışmaya ne zaman veda edeceği ise merak konusu oldu. Acun Ilıcalı’nın açıklamasından sonra diskalifiye olan Uğur’un, yeni bölümlerde hala yer alması izleyicilerin kafasını karıştırdı.

Büyük bir ilgiyle izlenen MasterChef’in bugün yapılacak olan eleme gecesinde yarışmacının ayrılması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal