Diriliş Evdokya Kimdir? Evdokya’nın Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul kadrosuna yeni katılan karakterlerden olan Evdokya karakteri büyük merak uyandırdı.Peki Diriliş Ertuğrul Evdokya kim, Diriliş Evdokya’nın gerçek adı nedir, kaç yaşında, nereli, daha önce hangi dizide rol aldı sorularının cevaplarını sizlere yazımızda sunacağız

10.10.2018-11:26 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-10:54) Diriliş Evdokya Kimdir? Evdokya’nın Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul kadrosuna yeni katılan karakterlerden olan Evdokya karakteri büyük merak uyandırdı.Peki Diriliş Ertuğrul Evdokya kim, Diriliş Evdokya’nın gerçek adı nedir, kaç yaşında, nereli, daha önce hangi dizide rol aldı sorularının cevaplarını sizlere yazımızda sunacağız.

Diriliş Ertuğrul Evdokya Kimdir? Diriliş Evdokya’nın Gerçek Adı Ne? Nereli?

Diriliş Ertuğrul çok yakında beşinci sezonu ile ekranlara gelmeye başlayacak. Başlama tarihi netleşmese de gelen duyumlar doğrultusunda 17 Ekim Çarşamba günü Diriliş Ertuğrul’un başlaması muhtemel görünüyor. Engin Altan Düzyatan’ın başrolünde yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisine beşinci sezonda pek çok karakter katıldı.

 Ataç karakterinin ardından Umur Bey karakterini de kimin canlandıracağı netleşti. Sizlere sitemizde her iki karakter hakkında da detaylı bilgileri Diriliş Ertuğrul kategorimizde paylaştık. Dirilişe yeni gelen oyuncular deyince bu sezonda akla gelecek olan bir oyuncunun da canlandıracağı karakter Evdokya olarak duyuruldu.

Diriliş Ertuğrul Evdokya’nın gerçek adı Kimya Gökçe Aytaç. Star Tv’de yayınlanmış olan başrollerinde Can Yaman ve Demet özdemir’in rol aldığı Erkenci Kuş dizisinde Polen karakterine hayat vermiş olan oyuncu Diriliş’e transfer oldu. 

KİMYA GÖKÇE AYTAÇ

Güzel oyuncu, 1980 yılında dünyaya gelmiş ve  doğum yeri de İstanbul. Craft Oyunculuk Atölyesinde oyunculuk üzerine eğitim almıştır.

Ä°lgili resim

Daha önce pekçok tiyatro oyununda yer alan oyuncunun ilk tv deneyimi Medcezir dizisi ile olmuştur. Daha önce rol aldığı dizilere bakacak olursak; Yahşi Cazibe, Kertenkele, İki Yalancı, İdeal Koca, Ufak Tefek Cinayetler, Zeyrek ile Çeyrek, Rüzgarın Kalbi dizilerinde rol almıştır. Rol aldığı bir diğer dizi ise Servet dizisidir. 

Güzel oyuncu dizilerin dışında reklam filmleriyle de ekranlara konuk olmuştur. Balparmak, İstikbal, Papia, Esenora reklamları ile beğeni kazanan oyuncu sinema filmlerinde de rol almıştır. Koca Bulma Sanatı filmi dışında Suda Balık filminde de rol almıştır. yer aldığı bir diğer film ise Mahsum Kırmızıgül’ün sevilen filmi Vezir Parmağı filmidir. 

Taekvando, gitar, at biniciliği gibi boş zaman aktivileri vardır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal