Diriliş Ertuğrul'un Son Bölümünde Hayrete Düşüren Olay!

Trt1’in merakla izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul , 106. son bölümü ile heyecanla bekleniyor. Diriliş Ertuğrul'un yayınlanan yeni bölüm fragmanından sonra Hafsa ve Aslıhan'ın dizideki halleri akıllarda soru işareti bıraktı.

15.02.2018-10:17 - (Son Güncelleme: 15.02.2018-10:13) Diriliş Ertuğrul'un Son Bölümünde Hayrete Düşüren Olay!

Trt1’in merakla izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul , 106. son bölümü ile heyecanla bekleniyor. Diriliş Ertuğrul'un yayınlanan yeni bölüm fragmanından sonra Hafsa ve Aslıhan'ın dizideki halleri akıllarda soru işareti bıraktı. Ertuğrul Bey'in Konya'da olması sebebi ile eli kolu bağlı kalan Kayı obasını neler bekliyor?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 106. SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ertuğrul Bey, Sadeddin Köpek'in çıkarlarını Sultan'a anlatmak için Konya'ya ulaşmıştır. Yanında Ares de vardır. Fakat Ares fragman’da hiç gösterilmedi.

Ertuğrul Bey, önceden Artuk Bey'in bulduğu mektup ile Sultan Aleaddin'in karşısına çıkar. Tüm şüphelerini bir bir söyler. Sultan Aleaddin, Ertuğrul'a dönerek ''şüphelendiğin kimdir'' diye soruyor. Ertuğrul, Emir Sadeddin'in ismini verir.

Fakat mektupta ''Selçuklu'nun Emiri'' yazdığı için bunlar yalnızca şüphe ile kalıyor. Bildiğimiz gibi geçen bölümde Sadeddin Köpek, tüm suçları Nizamettin'in üstüne atmıştır. Sultan Aleaddin'i de inandırmayı başarmıştır.

Ertuğrul'un olmamasından faydalanan Titan ve Angelos, paralı askerler ile Kayı obasının kadınlarına baskın gerçekleştirir. Bu baskında Hafsa Hatun rehin alınınca Aslıhan'da mecburen teslim olmak zorunda kalır. Burada Hayme Ana görülmüyor.

Bu sahnede Bamsı, ''Hafsa gebedir. Senin yüzünden'' diyerek Turgut'u suçlu tutar. Turgut’un, Aslıhan ve Hafsa 'ya sahip çıkmak için görevlendirilmiş veya onları bir yere göndermiş olabileceği akıllara geliyor..Ertuğrul Bey, Melik Şah'a durumun ahvalini soruyor. Melik Şah ise ''canına kıymış olabilir'' şeklinde yanıt verir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal