Diriliş Ertuğrul Ne Zaman Başlayacak? Diriliş Ertuğrul Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı mı?

TRT 1 ekranlarının fenomen yapımlarından olan Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? Reyting rekorları kıran dizinin yeni bölümleri merakla beklenirken Osman Bey'in hikayesine nasıl ve ne kadar yer verileceği büyük merak konusu oldu. Peki, Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

27.09.2018-09:53 - (Son Güncelleme: 27.09.2018-09:36) Diriliş Ertuğrul Ne Zaman Başlayacak? Diriliş Ertuğrul Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı mı?

TRT 1'in sevilen dizilerinden başrollerinde Engin Altan Düzyatan'ın rol aldığı Diriliş Ertuğrul dizisi yeni sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Peki, Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? merak edilen bütün detaylar haberimizde...

Osman Bey'in de hikayesine yer verileceği konuşulurken dizinin adının da değişeceği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Diriliş Ertuğrul dizisi yapımcıları sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Yapımcı, 'Diriliş Ertuğrul, daha önceki sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyenleriyle buluşacaktır. Bu doğrultuda ekibimiz kostüm, sanat ve koreografi çalışmalarını hız kesmeden sürdürmektedir. Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen dizimiz yeni sezonda da 'Diriliş Ertuğrul' konseptiyle devam edecektir.' açıklamasında bulundu.

İşte o paylaşım;

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLAYACAK? DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON FRAGMANI YAYINALNDI MI?

Diriliş Ertuğrul yeni sezonda da TRT 1 ekranlarında yayın hayatına devam edeği duyurulmuştu. Ancak Diriliş Ertuğrul dizisinin ne zaman başlayacağı hakkında bir açıklama gelmedi ve Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı yayınlanmadı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal