Diriliş Ertuğrul Dizisinin Başrol Oyuncusu Engin Altan Düzyatan Yurt Dışındaki Hayranları ile Buluştu

TRT1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, Yunus Emre Enstitüsünün düzenlediği çevrimiçi etkinlikle yurt dışındaki hayranlarıyla bir araya geldi.

11.06.2020-16:05 - (Son Güncelleme: 11.06.2020-16:02) Diriliş Ertuğrul Dizisinin Başrol Oyuncusu Engin Altan Düzyatan Yurt Dışındaki Hayranları ile Buluştu

Yunus Emre Enstitüsünün Türk dilini ve kültürünü geniş bir alana yaymak bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor. Bu doğrultuda oyuncu Engin Altan Düzyatan yurt dışındaki hayranları ile buluştu.

Yunus Emre Enstitüsü, Türk dilini, kültürünü ve sanatını tanıtım çalışmalarını dijital platformlarda da sürdürüyor. Enstitüsü, yurt dışında birçok ülkede takip edilen Türk dizi ve filmlerinin başrol oyuncularını ağırlamaya devam ediyor.

YEE Başkanı Prof. Dr. Şeref Ateş sunumunda çarşamba akşamı gerçekleştirilen etkinliğe, Türk tarihine ışık tutan ve 70'ten fazla ülkeye ihraç edilen Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan ağırladı. Programa Mısır, Arnavutluk, Bosna Hersek, Güney Afrika, Kazakistan, Azerbaycan ve Pakistan'dan katılan hayranlarının sorularını yanıtlayan Düzyatan, profesyonel olmasına rağmen işini amatör bir ruhla yapmaya ve kendini sürekli geliştirmeye çalıştığını söyledi. Engin Altan Düzyatan, Prof. Dr. Ateş'in "Canlandırdığınız karakterlerin etkisinde kalıyor musunuz?" sorusuna, "Her oynadığım rol gibi Ertuğrul Gazi'den de hayata dair çok şey öğrendim. Duygularımızı ifade etmekte güçlük çektiğimiz ve saklamayı tercih ettiğimiz, yaşamın hızından buna fırsat bulamadığımız bir dönemde, bu rolü oynamak beni çok rahatlattı." yanıtını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal