Dilek Türkan Altın Kelebek Ödül Gecesine Neden Alınmadı, Kimdir?

Müzisyen Dilek Türkan Altın Kelebek Ödülleri'nde aday olmasına rağmen içeri alınmadığını sosyal medyadan duyurdu. Peki, Dilek Türkan Altın Kelebek ödül gecesine neden alınmadı, kimdir?

10.12.2018-17:25 - (Son Güncelleme: 10.12.2018-17:23) Dilek Türkan Altın Kelebek Ödül Gecesine Neden Alınmadı, Kimdir?

Müzisyen Dilek Türkan, Altın Kelebek Ödül gecesinde aday olmasına rağmen alınmadı. O anları sosyal medya hesabından açtığı canlı yayınla paylaşan Türkan, daha sonra salona alındı.

Dilek Türkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada davetiye listesinde adının olmamasının gerekçe gösterildiğini ve salona alınmadığını belirtti.

DİLEK TÜRKAN SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Türkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'Pantene Altın Kelebek Ödüllerine aday gösterildiğim halde bu akşam gerçekleştirilen ödül törenine alınmamış olmaktan dolayı şaşkınlık içindeyim.

Bu ödülün halk oylaması ile verilmesi sebebi ile müziğimi seven ve oyları ile destek olan sizlere duyduğum saygı İzmir konserimden henüz dönmüş olmama rağmen kanımca orada olmam gerektiğini hissettirdi bana ve tüm yorgunluğuma rağmen bu törene gittim. Kapıdan geri çevrildiğimde bana göre pek de hoş olmayan bir hareketle instagramdan canlı yayın yaptım. Bu sizlerden özür dilemek içindi. Desteğinize duyduğum saygıdan dolayı. Yayını yaptığım için içeri alındım. Bu da çok tuhaftı. Aidiyetsizlik duygusu ile hemen oradan ayrıldım. Bu duyurum da organizasyona değil. Sizlere. Alışık olmadığım ve yabancı olduğum bir magazin dünyasının içine halk oylamasında bana oy veren kıymetli dinleyicilerim için dahil olmayı kabullendim. Netice ise; Gerçeği aramak daima nefret edilecek bir şey ile karşılaşmayı göze almak demektir

Ama güzel olan şey ise karşılaştığın tüm zorbalığa rağmen işine daha büyük istekle sarılmaktır. Şarkı söylemek için o kadar çok sebep var ki. En başta da sevgi var.' ifadelerine yer verdi.

DİLEK TÜRKAN KİMDİR?

25 Mayıs 1978 yılında Balıkesir'de dünyaya gelen Dilek Türkan, ilk müzik çalışmalarına Balıkesir Halk Eğitim Merkezi'nde başlamıştır.

1996 yılında TRT İstanbul Radyosu’nda İstisna Akitli Ses Sanatçısı olarak görev alan Türkan, 1999 yılında Akasya Koleji’nde 2 yıl ve Alman Kolejinde 1 yıl olmak üzere müzik öğretmenliği yaptı.

Dilek Türkan, müzisyen Derya Türkan ile evlidir. Elif adında bir kızı vardır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal