Dilan Çıtak'ın Annesi Işıl Çıtak İlk Kez Görüntülendi!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın annesi Işıl Çıtak, ilk kez görüntülendi.

17.07.2017-09:38 - (Son Güncelleme: 17.07.2017-11:50)

'İmparator' lakabı ile de anılan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı genç şarkıcı Dilan Çıtak, önceki gün Kadıköy'de sahne aldı. Konseri bittikten sonra gazetecilerin sorduğu soruları yanıtlayan genç şarkıcı Dilan Çıtak, "Beni bu yaşıma kadar getiren babamın soyadını taşımaktan asla gocunmadım. Ancak Tatlıses, ismini taşımak onun nimetlerinden faydalanmak isterim. Tatlıses soyadını taşımak onur verici ve gurur verici bir olay. Çocukları olarak o soyadın saygınlığını taşımak isterim" dedi.

Kadıköy'de verdiği konser çıkışında magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıyan Dilan Çıtak ve nişanlısı Levent Dörter'e Çıtak'ın annesi sorulunca, "Annem çoktan gitti" yanıtı gecikmedi. Arka kapıdan çıkarken gazetecilere yakalanan Işıl Çıtak, "Çocuklar ben iş kadınıyım. Ünlü değilim. Beni niye çekiyorsunuz?" diyerek, saklanmaya çalıştı.



DİLAN ÇITAK KİMDİR?

Magazin dünyasının en sık takip ettiği isimlerden biri olan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak 1989 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Uzun zamandır müzik alanında eğitimler alan ünlü şarkıcı Dilan Çıtak, aynı zamanda oyunculuk eğitimi de almıştır. Okumak için gittiği Amerika'da kardeşi İdo Tatlıses ile buluşan ünlü şarkıcı Çıtak, uzun süredir Levent Dörter ile birliktedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal