Dilan Çiçek Deniz'in Estetiksiz Fotoğrafı Sosyal Medyayı Salladı

Küçük yaşına rağmen estetik yaptırdığı iddiasıyla sık sık eleştirilen Dilan Çiçek Deniz'in eski hali görenleri şaşkına çevirdi.

26.05.2018-16:05 - (Son Güncelleme: 26.05.2018-16:02) Dilan Çiçek Deniz'in Estetiksiz Fotoğrafı Sosyal Medyayı Salladı

Küçük yaşına rağmen estetik yaptırdığı iddiasıyla sık sık eleştirilen Dilan Çiçek Deniz'in eski hali görenleri şaşkına çevirdi.

Cannes Film Festivali'ne bir Fransız mücevher markasının konuğu olarak katılan ve markanın mücevherlerini kırmızı halıda taşıyan ünlü oyuncu sosyal medya hesabından Fransa'da geçirdiği 3 günün fotoğraflarını da paylaşmayı ihmal etmemişti.

Hayranları tarafından tarzı ve seçtiği kıyafetlerle beğenilen güzel oyuncunun göğüslerine dikkat çekmişti. İddialı siyah elbisesiyle beğeni toplayan genç oyuncunun küçük bulduğu göğüslerine estetik yaptırması sosyal medyada tepkilere neden olmuştu. 23 yaşındaki güzel oyuncu bu yaşta estetik yaptırdığı için eleştiri oklarına maruz kalmıştı.



Show TV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni 'Çukur' dizisinde Sena karakterine can veren Dilan Çiçek Deniz'in yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafı ortaya çıktı. Dilan Deniz'in eski halini görenler gözlerine inanamadı.



Oyunculuğuyla sık sık eleştirilen Deniz'in göz kapaklarını ameliyatla düzelttirdiği ve cildindeki pürüzleri PRP tedavisiyle azaltması dikkat çekti.

İşte o fotoğraf:



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal