Dilan Çiçek Deniz Yeni Projesi Belli Oldu

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da hayat verdiği Sena karakteri ile izleyici karşısına çıkan Dilan Çiçek Deniz'in diziden ayrılması büyük ses getirmişti. Ünlü oyuncunun yeni projesi belli oldu.

13.04.2019-16:49 - (Son Güncelleme: 13.04.2019-16:45) Dilan Çiçek Deniz Yeni Projesi Belli Oldu

Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinde Sena karakteri ile gönüllere taht kuran Dilan Çiçek Deniz'in kadrodan ayrılması hayranlarını üzmüştü. Sosyal medya hesabından paylaştığı duygusal bir veda mesajı paylaşan Dilan Çiçek Deniz'in yeni projesi belli oldu.

Bir Aile Hikayesi dizisinin Berk'i Birkan Sokullu ile Ocak ayında başlayana ilişkisini noktalayan güzel oyuncu reyting rekorları kıran Çukur dizisi kadrosundan da ayrıldı.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ YENİ PROJESİ

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in yeni projesi de belli oldu. Güzel oyuncu Deniz, bir aşk filminde başrol olarak hayranlarının karşısına çıkacak. Ünlü oyuncuya başrolde eşlik edecek erkek oyuncunun kim olacağı ise merak konusu oldu.

ÇUKUR'A DUYGUSAL VEDA

Dilan Çiçek Deniz sosyal medya hesabından paylaştığı duygusal bir veda yazısı ile herkesi hüzünlendirmişti. Deniz, paylaşımında 'Senayım ben! Benim için en özeliydi.. İki sezondur güzel ruhlarla çalışma fırsatım oldu. Büyüdüm, hem iş hem hayatla ilgili herkesten çok ama çok şey öğrendim. Beni hayatlarına alan, bana bu fırsatı veren ve beni destekleyen herkese, çok teşekkür ederim. Sürekli kendimi geliştirmem için beni motive ettiniz.

Yanımda oldunuz, sağ olun. Sena'dan da çok şey öğrendim. Güçlü olmayı, hayır demeyi, çok sevmeyi herkesi ama her şeyi. Son sahneye kadar yanımda olan ve bana çok yardımcı olan partnerime, ay yapıma, sevgili yönetmenlerimize, senaristimize, oyuncu arkadaşlarıma, abilerime, ablalarıma, babama, anneme, güzel kızlarıma fakat en büyük teşekkür ne kadar çok çalışsalar da, yorulsalar da işlerini en iyi şekilde yapan ve bunu yaparken iyi insan olmayı unutmayan tüm reji, prodüksiyon ve set ekibine... İyi ki varsınız, iyi ki.. Belki hiçbirimiz kahraman değiliz. Hele ben, hiç¸ değilim! Sevdiklerini korumak için kahraman olmaya da gerek yok zaten.' ifadelerine yer vermişti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal