Dilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu, Berrak Tüzünataç Yüzünden mi Ayrıldı?

Çukur dizisinden ayrılmasıyla gündeme gelen Dilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu ilişkilerini noktalama kararı almıştı. İddialara Berrak Tüzünataç'ın sosyal medya hesabından Birkan Sokullu ile olan fotoğrafını silmemesi çiftin ayrılmasına neden oldu.

12.04.2019-13:17 - (Son Güncelleme: 12.04.2019-13:14) Dilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu, Berrak Tüzünataç Yüzünden mi Ayrıldı?

Berrak Tüzünataç'la ayrıldıktan kısa bir süre sonra Dilan Çiçek Deniz ile yeni bir aşka yelken açan Birkan Sokullu, Ocak ayında başlayan yeni ilişkisinin bitmesi ile gündeme geldi.

Geçtiğimiz gece Arnavutköy'de görüntülenen Bir Aile Hikayesi'nin yakışıklısı Birkan Sokullu, Dilan Çiçek Deniz ayrılığı ve ortaya atılan iddialar hakkında ilk kez açıklama yaptı.

Sokullu, Dilan Çiçek'le biten ilişkisi hakkında 'Özel hayatım hakkında konuşmak istemiyorum ama şunu söyleyebilirim ki Dilan'la saygı ve sevgi çerçevesinde ayrıldık' dedi.

BİRKAN SOKULLU VE DİLAN ÇİÇEK DENİZ, BERRAK TÜZÜNATAÇ YÜZÜNDEM Mİ AYRILDI?

Ortaya atılan iddialara göre çiftin ayrılmasında Birkan Sokullu'nun kendisi gibi oyuncu olan eski sevgilisi Berrak Tüzünataç neden oldu.

Birkan Sokullu ve Berrak Tüzünataç 2018 yılının Kasım ayına ilişkilerini noktaladı. Ocak ayında Birkan Sokullu, Dilan Çiçek Deniz'e gönlünü kaptırdı ve yeni bir ilişki başladı.

Berrak Tüzünataç, Birkan Sokullu ile ayrıldıktan sonra sosyal medya hesabından fotoğraflarını kaldırmaması iddialara göre Dilan Çiçek Deniz'i rahatsız. Birkan Sokullu'nun Berrak Tüzünataç'la arkadaş olduğunu söylemesi üzerine güzel oyuncu Deniz'in ayrılık kararı aldığı iddia edildi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal