Dilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu Ayrıldı mı? İlk Açıklama Geldi

Çukur dizisinde Sena karakteri ile izleyenlerin beğenisini toplayan güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz ve kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Birkan Sokullu'nun ayrıldığı iddia edildi. Güzel oyuncudan konuya ilişkin ilk açıklama geldi.

09.03.2019-14:04 - (Son Güncelleme: 09.03.2019-14:03) Dilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu Ayrıldı mı? İlk Açıklama Geldi

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstengil gibi isimlerle Çukur dizisinde rol alan Dilan Çiçek Deniz ve sevgilisi Birkan Sokullu'nun ayrıldığı konuşuluyor.

Çukur dizisinde gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Dilan Çiçek Deniz, konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Güzel oyuncu geçtiğimiz akşam Arnavutköy'de bulunan bir mekandan çıkarken objektiflere yakalandı. Güzel oyuncu ayrılık iddialarına açıklık getirdi.

AYRILIK HABERLERİNE TEK KELİMELİK AÇIKLAMA

Gazetecilerin kendisine ayrılık hakkında sorular sorması üzerine güzel oyuncu ayrılık haberlerine tek kelimelik açıklama yaptı. Dilan Çiçek Deniz, Birkan Sokullu ayrılık iddiaları hakkında 'Yanlış' demekle yetindi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal