Didem Ceran

Didem Ceran Kimdir? Didem Ceran Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kimdir?

10.08.2020-16:15 - (Son Güncelleme: 10.08.2020-16:18) Didem Ceran

Didem Ceran, oyuncu Tamer Karadağlı ile olan ilişkisi ile magazin gündemine geldi. Ceran, bir dönemde katıldığı Survivor yarışması ile konuşulmuştu. Peki Didem Ceran kimdir? Didem Ceran boyu kaç, aslen nereli, sevgilisi kimdir?

Didem Ceran, 24 Mart 1981 yılında Kayseri'de doğdu. Ceran, 2006 yılında Oryantal Star yarışmasına katılması ile ilk kez gündeme gelmişti. Didem Ceran, 1,5 yıl süren bir evliliği oldu. Oryantal Star yarışmasından sonra Ceran, Survivor'ın gönüllüler takımına katıldı. Ünlüisim, kısa sürede kavgaları ve tartışmaları ile gündeme geldi ve ardından yarışmadan elendi. Sosyal medyadaki videoları ile de magazin gündemine gelmeye devam etmektedir. Didem Ceran, son olarak da Tamer Karadağlı ile olan ilişkisi ile konuşulmaktadır.

Tamer Karadağlı Kimdir?

Tamer Karadağlı 24 Mayıs 1967 yılında Ankara'da doğdu. Aslen Azeri kökenli Kars Sarıkamışlıdır. İlkokula başlamadan ailesi ile birlikte ABD'ye yerleşen Karadağlı, ilkokula Amerika'da başladı. Lise yıllarına kadar Amerika'da yaşayan ünlü oyuncu Türkiye'ye döndü ve TED Ankara Koleji'ne yazıldı. Tamer Karadağlı, Türkiye'ye geldigi ilk yıllar biraz zor geçince dayanamayıp Amerika'ya döndü. Karadağlı lise sonda kesin dönüş yaptığı Türkiye'de Çankaya Lisesi'ne başlamış ve oradan mezun olmuştur. Oyuncunun sinema sevdası o yıllarda başladı. Daha sonra Bilkent Üniversitesi Sahne ve Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu ve TRT'de yıllarca oynayan 'Ferhunde Hanımlar' dizisinde Dr. Selçuk rolü ile ün kazandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal