Babasının Vasiyetini Yerine Getirdi! Derya Şensoy Evlilik Yeminini Bozdu

Geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren usta oyuncu Ferhan Şensoy’un kızı Derya Şensoy’dan güzel haber geldi. İddiaya göre Derya Şensoy ve sevgilisi Celal Can Algül evlilik yolunda…

23.01.2021-17:38 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-09:47) Babasının Vasiyetini Yerine Getirdi! Derya Şensoy Evlilik Yeminini Bozdu

Uzun süre aşk yaşadığı oyuncu Sarp Levendoğlu ile aşk yaşayan Derya Şensoy gönlünü Celal Can Algül’e kaptırdı. Sekiz aydır soluksuz dolu dizgin aşk yaşayan çift hakkında geçtiğimiz günlerde bomba bir iddia geldi. Şensoy’un yakınlarının söylediğine göre birbiriyle anlaşan mutlu çift evlilik için hazırlanıyor.

DERYA ŞENSOY'UN EVLİLİK HAZIRLIĞI BAŞLADI

Babasının kaybından sonra kendisini sevgilisinin desteği ile toparlamayı başaran Derya Şensoy evlilik hazırlıkları için kolları sıvadı. Geçtiğimiz akşam Cihangir’de bir mekan çıkışı objektiflere yansıyan çiftin mutlu halleri gözlerden kaçmadı. Şensoy-Algül aşkına ailelerden de onay gelince çift mutluluklarını bir adım öteye taşımaya karar verdi. Geçtiğimiz ay sevgilisinin doğum gününü sürpriz yaparak kutlayan Şensoy’a annesi Derya Baykal da eşlik etmişti. Güzel kızının mutluluğunu paylaşmaya giden Baykal’ın ilişkiyi de onayladığı haberi bu karelerden sonra yayılmıştı. Sürpriz partide sevgilisine serenat yapmak için sahneye çıkan Şensoy’a sevgilisi Algül ise dizlerinin üstüne çökerek eşlik etmişti.

derya şensoy

ŞENSOY-ALGÜL AŞKI NASIL BAŞLAMIŞTI? 

Oyuncu Sarp Levendoğlu ile üç yıllık ilişkisini sonlandıran Derya Şensoy, geçtiğimiz yaz gönlünü Celal Can Algül’e kaptırdı. Her seferinde objektiflerden yana yakıla kaçan çift, Cihangir’de bir mekanda görüntülenmekten kaçamamıştı. Bunun üzerine Algül sevgilisi Derya Şensoy’a dönerek; “Yakalandık Derya çektiler” diyerek basın mensuplarının kendilerini görüntülediklerini haber vermişti. Daha fazla gazetecilerden saklanamayacağını anlayan Şensoy ise; “Yapacak bir şey yok artık çekildi” diyerek kaçmaktan vazgeçmişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal