Deniz Baysal'ın Sevgilisi Sonunda Ortaya Çıktı!

Ekranların sevilen oyuncularından biri olan Deniz Baysal, aşk hayatı ile ilgili samimi itiraflarda bulundu.

22.04.2017-12:31 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Deniz Baysal'ın Sevgilisi Sonunda Ortaya Çıktı!

Star TV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran 'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisinde 'Hazan' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Deniz Baysal, önceki gün Akmerkez'de alışveriş yaparken görüntülendi. Elinden telefonu bırakmayan ünlü oyuncu Deniz Baysal, magazin muhabirlerini görünce "Sizi burada görmeyi hiç beklemiyordum. Telefona dalmışım'' dedi.

'Fazilet Hanım ve Kızları' adlı dizinin çok iyi gittiğini ifade eden ünlü oyuncu Deniz Baysal, aşk hayatıyla ilgili, "Yaklaşık 4 aydır Barış Yurtçu'yla birlikteyim. Siz bizi daha yan yana göremediniz. Bakalım birlikte ne zaman çekeceksiniz" ifadelerini kullandı.

DENİZ BAYSAL KİMDİR?

Star TV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran 'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisinin başrol oyuncusu Deniz Baysal kimdir? İşte ünlü oyuncu Deniz Baysal hakkında bilinmeyenler...

Ünlü oyuncu Deniz Baysal, 5 Nisan 1991 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi.  Celal Bayar Üniversitesi dış ticaret bölümünden mezun olan ünlü oyuncu Deniz Baysal,  10 yaşından beri İzmir Karşıyaka Belediye Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi almaya başladı. İlk dizi oyunculuğu kariyerine 2011 yılında "Derin Sular" dizisinde başlamıştır.

Birçok dizi, film, reklam projelerinde boy gösteren ünlü oyuncu, asıl çıkışını 'Kaçak Gelinler' dizisiyle yaptı. Şu an hala devam eden 'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisinde oynamaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal