Deniz Barut Kimdir? Aslen Nereli Kaç Yaşında?

Avlu dizisinde Melis karakterine hayat vermiş olan Deniz Barut ve 14 yıllık eşi Halil Şafak Bakkalbaşoğlu boşanma haberleri ile gündem geldi. Peki, Deniz Barut kimdir? Aslen nereli kaç yaşında?

10.04.2019-14:24 - (Son Güncelleme: 10.04.2019-14:23) Deniz Barut Kimdir? Aslen Nereli Kaç Yaşında?

Ünlü oyuncu Deniz Barut, eşi Halil Şafak Bakkalbaşoğlu ile anlaşamadığını ve bu nedenle evliliğinin temelinin sarsıldığı gerekçesi ile mahkemeye başvurdu.

Ünlü çift mahkemeye sundukları anlaşmalı boşanma protokolü ile tek celsede evliliklerini noktaladı. Deniz Barut, boşanma haberleri ile gündeme gelmesinin ardından araştırılmaya başlandı. Peki, Deniz Barut kimdir? Aslen nereli kaç yaşında?

DENİZ BARUT KİMDİR?

19 Mart 1983 yılında Denizli'de dünyaya gelen oyuncu Deniz Barut, 1997 yılında katıldığı Elit Model yarışmasında birinci oldu. Yarışmanın ardından modellik yapan ve daha sonra oyunculuğa yönelen Barut, Ege Üniversitesi Spor Akademisi'nden mezun oldu.

Oyunculuğa merak salan Deniz Barut, Şahika Tekand Studio'da oyunculuk eğitimi almıştır. 2006 yılında Kaybolan Yıllar dizisi ile ilk kez ekranda yerini alan Barut daha sonra Lale Devri, Elde Var Hayat, Kızlar ve Anneleri, Kara Para Aşk, Son Çıkış ve Hayatımın Aşkı gibi projelerde rol almıştır.

Poyraz Karayel: Küresel Sermaye filminde rol alan Deniz Barut'un eski eşi Halil Şafak Bakkalbaşoğlu ile olan evliliğinden Kuzey ve Uzay adında iki oğlu dünyaya geldi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal