Deniz Akkaya'nın Estetiksiz Hali Şoke Etti!

Deniz Akkaya'nın Duymayan Kalmasın programının sunuculuğundan ayrıldığına, Deniz Akkaya'nın estetiksiz haline galerimizden ulaşabilirsiniz.

03.02.2017-09:29 - (Son Güncelleme: 29.04.2019-10:29)

"BENDE ÇOK ESTETİK VAR"

Deniz Akkaya 90 yıllardan beri hayatımızda olan isim. Hem yaşadığı aşklarla gündeme gelen hem de yeni tarzıyla çok konuşulan Deniz Akkaya'nın 97 yılından kalma estetiksiz hali ortaya çıktı. Kızı Ayşe'nin kendisine benzemediğini söyleyen hatta takipçileri tarafından evlatlık olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. Deniz Akkaya'da bu duruma çok sinirlenmiş ve instagram hesabından " Evet kızım bana benzemiyor, babasına benziyor. Bende çok estetik var" diyerek olaya açıklık getirmişti.

LİV TYLER'A BENZEMEK İSTİYORDU

Akkaya, ünlü oyuncu Liv Tyler hayranı olduğunu söylemiş ve estetik yapan doktora fotoğrafını götürmüştü. Estetik olduktan sonra istediği görünüme kavuşan Deniz Akkaya bunu kimseden saklamıyor. Fakat Deniz Akkaya'nın bu değişimini görenler hayret ediyor.

DUYMAYAN KALMASIN PROGRAMINDAN AYRILDI

Deniz Akkaya, Star Tv'de Seren Serengil ile sunduğu magazin programı olan Duymayan Kalmasın'dan kısa süre önce ayrılmıştı. İnstagram'ı aktif bir biçimde kullanan Deniz Akkaya son zamanlarda kendine dönmüş durumda. Deniz Akkaya bol bol spor yaparak ve kızı Ayşe ile zaman geçirerek hayatına devam ediyor.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal