Deniz Akkaya'dan Tepki Çeken Sözler!

Ünlü manken Deniz Akkaya, Aslı Turanlı'nın çektiği videoda 'Şişman ve çirkin insanlarla görüşmek istemiyorum.' demesi üzerine tepkileri üzerine çekti. Deniz Akkaya, kendisini eleştiren 2. sayfa programı sunucuları Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı'ya ateş püskürdü.

15.08.2019-09:33 - (Son Güncelleme: 15.08.2019-09:28)

Ata Demirer ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Aslı Turanlı, Instagram hesabından paylaştığı Deniz Akkaya videosu ile olay yarattı.

'ŞİŞMAN VE ÇİRKİN İNSANLARLA GÖRÜŞMEK İSTEMİYORUM'

Deniz Akkaya'nın videoda sarf ettiği sözler linç yemesine neden oldu. Deniz Akkaya, Aslı Turanlı'nın çektiği videoda 'İstemiyorum abi. Çirkin insanlarla arkadaşlık etmekten hoşlanmıyorum. 1. çirkin, 2. şişko insanlar…' dedi.

Sayfa programında Deniz Akkaya'nın videoda söylediği şişman ve çirkin kişinin ünlü komedyen Ata Demirer'e gönderme olduğu iddia edildi.

DENİZ AKKAYA, MÜGE DAĞISTANLI VE GÜLŞEN YÜKSEL'E ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Deniz Akkaya hakkında ortaya atılan iddialar üzerine Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'e ateş püskürdü. Instagram hesabından bir video paylaşan Akkaya, iki sunucunun ünlü ver genç bir oyuncu için bir dönem yer aldıkları kanalın koridorunda saç saça baş başa kavga ettiklerini öne sürdü.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal