Deniz Akkaya Eleştiri Oklarına Maruz Kalan Pınar Altuğ'a Destek Oldu

Ünlü model Deniz Akkaya, eşi Yağmur Atacan'la arasındaki yaş farkından dolayı sık sık eleştirilere maruz kalan Pınar Altuğ'a destek verdi.

23.05.2018-15:37 - (Son Güncelleme: 23.05.2018-15:31) Deniz Akkaya Eleştiri Oklarına Maruz Kalan Pınar Altuğ'a Destek Oldu

Ünlü model Deniz Akkaya, eşi Yağmur Atacan'la arasındaki yaş farkından dolayı sık sık eleştirilere maruz kalan Pınar Altuğ'a destek verdi.

DENİZ AKKAYA DESTEK OLDU

Eşi Yağmur Atacan'la arasındaki yaş farkı yüzünden sık sık gündeme gelen ve takipçilerinden aldığı olumsuz yorumlar yüzünden zaman zaman sinirlerine hakim olamayarak sert sözlerle tepki veren Pınar Altuğ'a eski manken Deniz Akkaya'dan destek geldi.

Deniz Akkaya, Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan ile birlikte çekilen ve olay olan o pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.

HERKESİN SABRI BİR YERE KADAR

Yapılan bu saygısızlığa tepki gösteren ünlü model paylaşımına; ''Sosyal medyadaki kendini bilmez insanlar, aklınızı başınıza alın! Bu iğrenç ve kötü kalpli başınıza iş açmak üzeresiniz! Herkesin sabrı bir yere kadar! Herkes işine baksın'' şeklinde bir not düştü.

YAPILAN YORUMA TEPKİ GÖSTERDİ

Önceki gün 43 yaşındaki ünlü oyuncu Pınar Altuğ sosyal medya hesabından eşi Yağmur Atacan ile birlikte bir pozunu paylaşmıştı. Bir takipçisinin fotoğrafına, "Sanki üniversiteye giden oğlunmuş gibi Pınar Hanım" yorumunu yapması üzerine ünlü oyuncu sinirleneren "Peki bundan size ne" şeklinde yanıt vermişti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal