Demet Şener'in Sevgilisi Cenk Küpeli Diyetisyen Alev Gezer İle Nişanlı mı?

Demet Şener'in işadamı sevgilisi Cenk Küpeli hakkında bomba bir iddia edildi. Cenk Küpeli'nin diyetisyen Alev Gezer'le nişanlı olduğu iddia edildi.

01.04.2019-10:26 - (Son Güncelleme: 02.04.2019-10:43) Demet Şener'in Sevgilisi Cenk Küpeli Diyetisyen Alev Gezer İle Nişanlı mı?

İbrahim Kutluay ile anlaşmalı olarak boşansa da zor zamanlar geçiren Demet Şener, evliliğini noktalamasının ardından işadamı Cenk Küpeli ile aşk yaşamaya başladı.

Demet Şener'in yeni sevgilisi Cenk Küpeli hakkında magazin gündemini değiştirecek iddialar ortaya atıldı.

Edinilen bilgilere göre Cenk Küpeli'nin 6 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi diyetisyen Alev Gezer ile nişanlı olduğu iddia edildi.

CENK KÜPELİ NİŞANLI MI?

Demet Şener ile el ele fotoğrafları ortaya çıkan Cenk Küpeli, magazin basını tarafından yakın takibe alındı. Cenk Küpeli'nin nişanlı olduğu iddia edildi.

Cenk Küpeli'nin 1 ay önce ayrıldığı sevgilisi diyetisyen Alev Gezer'le nişanlı olduğu iddiası gündemini karıştırdı.

Cenk Küpeli, konuyla ilgili olan iddiaları reddederek bahsi geçen kişinin sadece sevgilisi olduğunu söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapmaya devam eden Küpeli, 'Ben hiç nişanlanmadım' dedi.

İşte Cenk Küpeli ve eski sevgilisi Alev Gezer;

'NİŞANLI DEĞİLDİ'

Cenk Küpeli'nin yakın çevresinden biri bir magazin programına telefonla bağlanarak iddiaları yalanladı. Cenk Küpeli ve Alev Gezer hakkında konuşan kadın 'Cenk nişanlı değildi. Alev ile 6 yıldır birlikteliği vardı ve 1 ay önce ilişkisi bitti.' açıklamasında bulundu.

ALEV GEZER'DEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Cenk Küpeli ile nişanlı olduğu iddia edilen Alev Gezer'den ilk açıklama geldi. Alev Gezer, '5 yıldır beraberdik, nişanlı değildik.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal