Demet Şener'in Kızının Son Halini Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi!

Ünlü manken Demet Şener, önceki gün kızı İrem ile birlikte Bebek'te görüntülendi.

12.07.2017-08:19 - (Son Güncelleme: 12.07.2017-13:52) Demet Şener'in Kızının Son Halini Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi!

İki çocuğunun babası İbrahim Kutluay ile boşanma davası devam eden ünlü model Demet Şener, önceki gün kızı İrem ile birlikte magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Uzun süre kızı İrem ve yakın dostuyla zaman geçiren güzel model, muhabirlerle de sohbet etmeyi es geçmedi. Güzel model Demet Şener, tatil planıyla ilgili muhabirlerin sorduğu sorular üzerine “Yazın İstanbul’u daha çok seviyorum. Evde çocuklarla havuz keyfi yapıyoruz” yanıtını verdi.



DEMET ŞENER KİMDİR?

Magazin dünyasının son zamanlarda en sık takip ettiği isimlerden olan eski manken Demet Şener, 1977 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Liseden mezun olduktan sonra mankenliğe başlayan Demet Şener, katıldığı güzellik yarışmasından sonra teklifler almaya başladı ve birçok tv dizisinde ve programlarında boy göstermeye başladı. Güzel manken Demet Şener, beyazperdeye ilk adımını 'Kahpe Bizans' ile attı. Ardından birçok projede boy gösteren ünlü manken Demet Şener, geride bıraktığımız 2005 yılında eski milli futbolcu İbrahim Kutluay ile dünyaevine girmiştir. Ancak Demet Şener ve İbrahim Kutluay çifti, boşanma kararı aldı. Davaları 14 temmuz'da tekrar görülecek olan çiftin, evliliklerinden 2 tane çocukları vardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal