Demet Şener'den Eski Eşi İbrahim Kutluay'a Hamle!

Ünlü model Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay'la anlaşmalı olarak boşanmıştı. Demet Şener, nafaka almadığı gerekçesiyle İbrahim Kutluay hakkında nafaka için icra takibi başlattı.

08.05.2019-10:39 - (Son Güncelleme: 09.05.2019-11:49)

Demet Şener, İbrahim Kutluay'ın Edvina Sponza ile aşk yaşadığını öğrendikten sonra boşanma davası açtı. Çekişmeli olarak devam eden davada Demet Şener, karar değiştirdi ve 25 Mart tarihinde anlaşmalı olarak boşandı.

Mahkeme, boşanmanın ardından İbrahim Kutluay'ın eski eşi Demet Şener'e 3 milyon TL tazminat vermesine ve iki çocuğu için 32 bin 500 TL iştirak nafakası ödemesine karar vermişti.

DEMET ŞENER'DEN BEKLENMEDİK HAMLE

Demet Şener, 1 Nisan'da çocukları için alması gereken iştirak nafakasını alamadığı gerekçesiyle eski eşi İbrahim Kutluay'a icra takibi başlattı.

'HACİZ İSTEME ZORUNLULUĞU DOĞDU'

Demet Şener'in avukatı dava dilekçesinde 'Devam edecek olan diğer ayların nafakasını da ödememe tehlikesi bulunmaktadır. Bu nedenle ihtiyati haciz isteme zorunluluğu doğmuştur' ifadelerine yer verdi.

Mahkeme Demet Şener'in icra talebini kabul etmesinin ardından İbrahim Kutluay'ın eski eşini tehdit ettiği iddia edildi. Demet Şener, aldığı tehditler üzerine mahkemeye yeniden başvurdu ve korunma talebinde bulundu. İstanbul Aile Mahkemesi, 1 ay süreyle İbrahim Kutluay'ın Demet Şener'e yakınlaşmamasına karar verdi.

İBRAHİM KUTLUAY'DAN AÇIKLAMA GELDİ

İbrahim Kutluay, icra takibi hakkında 'Nafakalarla ilgili ödemeler icra takibi başlatılmadan evvel yapıldığı halde, İstanbul 18. İcra Müdürlüğü'nün 2019/16433 Esas sayılı dosyasından tarafıma ödeme emri gönderilmiştir. Bu icra takibinin, hukuka aykırı nitelikte ve açıkça kötü niyetli olması sebebiyle, tarafımca İstanbul 6. İcra Hukuk Mahkemesi'nin 2019/334 E. dosya numarasıyla icra takibine itirazlarımın kabulüne dair şikayet davası açılmıştır.

'NAFAKALARI ÖDENMEMİŞ GİBİ GÖSTEREN ZİHNİYETE YAZIKLAR OLSUN'

Bu nedenlerle; Hayattaki tek işi, bitmiş boşanma davası üzerinden meşhur kalmaya devam etmeye çalışmak olan ve bu sebeple ödenmiş nafakaları bile ödenmemiş göstermeye çalışan zihniyete yazıklar olsun.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal