Demet Şener'den Boşanan Cenk Küpeli'ye Takipçi Akını!

Cenk Küpeli ve Demet Şener'in boşanmalarındaki en büyük etken, Küpeli’nin çocuk isteği olmuştu. Başlarda Cenk Küpeli'nin çocuk isteğine olumlu bakan Şener, daha sonra iş hayatına dönerek kendi markasını kurmasıyla bu kararından vazgeçmişti.

27.01.2021-13:33 - (Son Güncelleme: 27.01.2021-13:33) Demet Şener'den Boşanan Cenk Küpeli'ye Takipçi Akını!

Eski manken Demet Şener'le evli olduğu dönemde Instagram hesabında yaklaşık dokuz bin takipçisi olan Cenk Küpeli'nin boşanmayla birlikte takipçi sayısı 33 bine çıktı.

Takvim'de yer alan habere göre; 35 yaşındaki iş insanını takibe alanların çoğunun kadın olması, 'Gözler eski damadın üzerinde' dedirtti. Demet Şener, dostça ayrıldığı Cenk Küpeli'ye övgüler yağdırınca; eski eşi, kadınların yakın markajına girdi.

Demet Şener’e, Cenk Küpeli’nin yaşadığı eve gelip gitmesi sorulunca, 'Her zaman gelebilir. Bize bakıyor 'iyi miyiz, değil miyiz' diye. Çocuklarla görüştü. Köpeğimizin bir tanesi iki gündür ondaydı, onu getirdi' ifadelerini kullanmıştı.

'İnsanlar böyle seviyeli ayrılışlara alışkın değil herhalde" diyen eski manken, 'Kavgamız yok. İnsanlar seviyeli ayrılıklara alışkın değil, altında bir şey arıyor. Ama bir şey yok merak etmeyin' açıklamasını yapmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal