Demet Şener ile Cenk Küpeli Boşandı

Demet Şener, Haziran 2019 yılında nikah masasına oturduğu Cenk Küpeli ile bu sabah boşandı. Ünlü çiftin boşanmasındaki en büyük etkenin Cenk Küpeli’nin çocuk istemesi olduğu iddia edildi.

12.01.2021-13:03 - (Son Güncelleme: 12.01.2021-13:02) Demet Şener ile Cenk Küpeli Boşandı

Demet Şener ile Cenk Küpeli, 21 Haziran 2019 tarihinde dünyaevine girmişti. Demet Şener-Cenk Küpeli cephesinden kötü haber geldi.

Hürriyet’te yer alan habere göre; eski manken Demet Şener ile iş insanı Cenk Küpeli, bu sabah İstanbul Bakırköy 12.Aile Mahkeme’sinde evliliklerini sonlandırdı. Büyük bir aşkla evlenen Şener ile Küpeli’nin boşanma nedenleri ise şaşkınlık yarattı. Ünlü çiftin boşanma nedeni olarak Küpeli’nin çocuk istemesi olduğu öğrenildi.

CENK KÜPELİ'DEN İLK AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabında açıklama yapan Cenk Küpeli, şu ifadeleri kullandı: ‘Evli kaldığımız süre boyunca bana hissettirdiğin tüm güzel duygular ve beraber geçirdiğimiz her an için teşekkür ederim. Anneliğine ve kadınlığına olan saygımın yanı sıra, duyduğum sevgi nedeniyle hayatımda hep çok özel kalacaksın. Ayrılık sonrası arkadaşlığa inanmasam da eski eşin olarak tüm desteğim ve dualarım seninle olacak. Güzel ve başarılı bir hayat dilerim...’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal