Demet Şener Demet Akalın'ı Çıldırtacak Açıklamalarda Bulundu

Demet Şener ve Demet Akalın arasında ipler iyice gerildi. Demet Şener, Akalın hakkında şok eden iddialarda bulundu. Demet Şener, Demet Akalın'ı çıldırtacak açıklamalarda bulundu.

23.05.2018-11:51 - (Son Güncelleme: 23.05.2018-12:14) Demet Şener Demet Akalın'ı Çıldırtacak Açıklamalarda Bulundu

Demet Şener ve Demet Akalın arasında ipler iyice gerildi. Demet Şener, Akalın hakkında şok eden iddialarda bulundu. Demet Şener, Demet Akalın'ı çıldırtacak açıklamalarda bulundu.

Şener-Akalın çekişmesi, Demet Şener'in gelinlikli fotoğrafını paylaşmasıyla tekrar patlak verdi. Şener, İbrahim Kutluay ile evlenirken giydiği gelinlikli fotoğrafına gelen bir yoruma, ''O iş öyle değil. Yıllarca üzerimden prim yaptı, mağdur numarasıyla. Artık susmak yok yeter'' şeklinde torum yaptı.

Daha sonra 'Söylemezsem Olmaz' programına telefon ile bağlanan ünlü manken Demet Şener açtı ağzını yumdu gözünü.

BU DAMGA ÜZERİME YAPIŞTI

Ben bu mağdur edebiyatından ve yalanlardan çok sıkıldım diye söze başlayan Şener; ''Benim bir ailem ve çocuklarım var. Benim için yıllarca konuştu bu kadın. Ben kimsenin sevgilisini almadım. Bir ilişki biter bir ilişki başlar. Biten bir ilişkiden sonra öncesinde ne olduğu beni ilgilendirmez. Demet Akalın, verdiği röportajlarda üçüncü şahıslar yok deyip durdu ama bu damga üzerime yapıştı. Ben Demet Akalın'a bir kere merhaba demedim… Onların ilişkisi bizim ilişkimiz başlamadan 4 ay önce bitmiş! Ama Demet Akalın, baktı ki benim adım iyi oradan yürüdü… Demet Akalın'ın aldatıldım iddiaları gerçek değil. İbrahim Kutluay'la ilişkileri benim yüzümden bitmedi'' dedi.



Demet Akalın'ın eski basketbolcu İbrahim Kutluay'la sevgili olduğu dönemde ev arkadaşı olan Özlem Selanik ise canlı yayına bağlanıp o döneme dair açıklamalarda bulundu.

KUTLUAY AKALIN İLE EVLİLİĞE YANAŞMADI

Demet Şener, İbrahim Kutluay'ın hayatına Demet Akalın döneminde girmedi diyen Özlem Selanik ''İbrahim Kutluay, ilişki boyunca Akalın ile evliliğe yanaşmadı ve hep bahaneler üreterek kaçtı. Bu sebepten dolayı da ilişki hiçbir zaman Demet Akalın'ın istediği gibi ilerlemedi. Demet Şener ve Demet Akalın'ın da bir tanışıklığı yok. Öte yandan İbrahim Kutluay, Demet Şener hayranıydı. Hatta Türkiye'de iki kadın beğeniyorum onlar da Hülya Avşar ve Demet Şener derdi'' dedi.




Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal