Demet Özdemir'in Yakalandığı Ünlü Futbolcu Bakın Kim Çıktı!

Güzel oyuncu Demet Özdemir, yıldız futbolcu Oğuzhan Özyakup ile Bodrum'da tatil yaparken yakalandı.

24.06.2017-10:09 - (Son Güncelleme: 27.03.2018-13:45) Demet Özdemir'in Yakalandığı Ünlü Futbolcu Bakın Kim Çıktı!

Fox TV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'No:309' dizisinde 'Lale' karakterine hayat veren güzel oyuncu Demet Özdemir ve Beşiktaş'lı yıldız futbolcu Oğuzhan Özyakup, Bodrum'da tatil yaparken magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Ekranların sevilen oyuncusu Demet Özdemir, yıldız futbolcu Oğuzhan Özyakup ile hakkında çıkan aşk yaşadığı dedikodularını “Sadece arkadaşız” diye yalanlamıştı. Demet Özdemir ve Oğuzhan Özyakup ikilisi, Gümüşlük’te tatil yaparken görüntülendi.

Reyting rekorları kıran 'No:309' dizisinde başrol oynayan ünlü oyuncu Demet Özdemir, “Çok önceden tanışıyoruz. İyi bir arkadaşlığımız var. Sadece görüşüyoruz” açıklamasını yapmıştı. Başarılı oyuncu Demet Özdemir ve yıldız topçu Oğuzhan Özyakup, bugüne kadar hiç beraber görüntülenmedi.

Başarılı oyuncu Demet Özdemir makyajsız hali ile dikkatleri üzerine çekti.

DENİZE GİRERKEN GÖRÜNTÜLENDİLER

Oynadığı takımı şampiyon olduktan sonra sezon tatilini Bodrum'da yapan yıldız futbolcu Oğuzhan Özyakup ile magazin dünyasının en sık takip ettiği isimlerden olan Demet Özdemir ilk kez Bodrum-Gümüşlük’te magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Tatil yaptıkları teknede denize girerken yakalandılar. Demet Özdemir ve Oğuzhan Özyakup çift, magazin muhabirleri tarafından fotoğraflarının çekildiğini fark etmediler.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal