Demet Özdemir’den Can Yaman İçin Savunma

Erkenci Kuş dizi setinde bir hayranına fotoğraf makinası fırlattığı iddia edilen Can Yaman için rol arkadaşı Demet Özdemir’den açıklama geldi.

02.04.2019-09:13 - (Son Güncelleme: 03.04.2019-12:33) Demet Özdemir’den Can Yaman İçin Savunma

Erkenci Kuş dizisinin yakışıklı oyuncusu Can Yaman hakkında geçtiğimiz gün bomba bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Erkenci Kuş dizisi setine ziyaretçi olarak giden kişi ile Can Yaman arasında oaly yaşandığı öne sürüldü. Can Yaman'ın hayranına fotoğraf makinesi fırlattığı iddia edildi.

Erkenci Kuş dizi setinde bir hayranına fotoğraf makinası fırlattığı iddia edilen Can Yaman için rol arkadaşı Demet Özdemir’den açıklama geldi.

Gündem Can Yaman’ın hayranına sette hayranının üzerine fotoğraf makinası fırlatması ile çalkalanıyordu.

'BANA SALDIRDI'

Demet Özdemir sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir, Instagram hesabından yaptığı açıklamada: '.Bugün haberlerde hayran adı altında bahsi geçen kişi sete izinsiz girip hakaretler savurup uyarıldığı halde setten uzaklaşmamıştır. Kaydı kesip bana laf atmıştır, Can’da sözde hayrandan kolunu kurtarmaya çalışırken fotoğraf makinesini elinden düşmüştür. Can Yaman ve Erkenci Kuş ekibi asıl mağdur olan taraftır. Negatif bir fiziksel temas hakaret hiçbir zaman sevgi gösterisi olamaz. O kişiye şiddet söz konusu dahi olmamıştır. Her zaman sete siyarete gelenleri sevgiyle kucaklayan partnerim için çıkan yalan haberleri aydınlatmak istiyorum ve çok üzüldüğümü belirtmek isterim' diyerek partneri hakkındaki iddialara açıklık getirdi.

TUĞBA EKİNCİ’DEN CAN YAMAN'A TEPKİ

Şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından Can Yaman’ı sert bir dille eleştirdi.

'Beni iyi tanı; unutma sözlerimi, kimin çocuğusun bilmiyorum aileni tanımam çok şımarıksın ne oldum delisi senden iyi, babandan dayak yememişsin, daha önce de kıza bardak attın, şimdi de bu şekildesin yazık o boya posa bu ülke sana para kazandırıyor. Jön falan da değilsin erkek adam saçı röfleyle gezmez bu senaryodan sonra da yemez bu saçın başka senaryolarda bir halta da benzemiyorsun röflesiz, senden 20 tane var akıllı ol etraf saf küçük kızlardan ibaret değil can oğlum.' paylaşımında bulundu.

ERKENCİ KUŞ DİZİSİ YAPIMCISINDAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Erkenci Kuş dizisi yapımcıları kamuoyuna duyurulur başlığı ile açıklamada bulundu. Açıklamada 'Haberlerde hayran adı altında bahsi geçen kişi sete izinsiz girip hakaretler savurup uyarıldığı halde setten uzaklaşmamıştır. Kaydı kesip Can'ın kolundan tutup bana laf atmıştır. Can da sözde hayrandan kolunu kurtarmaya çalışırken fotoğraf makinesi elinden düşmüştür. Can Yaman ve Erkenci Kuş ekibi asıl mağdur olan taraftır. Negatif bir fiziksel temas hakaret hiç bir zaman sevgi gösterisi olmaz.' ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağıya tıklayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal