Nebahat Çehre Tahtını Demet Özdemir'e Bıraktı! Oyuncular Kıskançlık Krizine Girecek

Bu yıl 47’ncisi düzenen Altın Kelebek Ödül Töreni’nin açılışını güzel oyuncu Demet Özdemir yapmıştı. Ünlü oyuncunun gece için seçtiği kıyafet, yıllar önce ekranlara gelen Aşkı Memnu dizisinde Firdevs Yöreoğlu’nun giydiği kıyafete benzetildi.

23.01.2021-08:57 - (Son Güncelleme: 09.12.2021-12:46)

Meydana gelen birçok sansasyonel konuyla gündemden düşmeyen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde dikkat çeken bir başka olay ise Demet Özdemir’in kıyafeti oldu. Kırmızı halı şıklığında kii ünlüler sınıfta kalırken, kimi ünlüler de takipçileri tarafından çok beğenilmişti. Güzel oyuncu Demet Özdemir’in Altın Kelebek’te giydiği beyaz ve siyah karışımı uzun saten elbisesi de çok konuşulan kıyafetler arasındaydı. Özdemir’in seçimi bazı moda yorumcuları tarafından kendi güzelliğini arkada bırakmış dedirtse de, çoğu takipçisi tarafından çok beğenildi. Sosyal medyada son günlerde dolaşan bir benzetme ise, yıllar önce Aşkı Memnu dizisinde Firdevs Yöreoğlu karakterinin giydiği elbiseydi. 

DEMET ÖZDEMİR FİRDEVS YÖREOĞLU'NU SOLLADI MI?

En sevilen Türk dizilerinden biri olan Aşk-ı Memnu, yıllar geçse de hala izlenmeye devam ediliyor. Büyük bir hayran kitlesi olan dizinin başrollerinden birini ise Nebahat Çehre’nin hayat verdiği Firdevs Yöreoğlu karakteriydi. 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde Demet Özdemir’in gece için giydiği kıyafet ise yıllar önce Firdevs Yöreoğlu’nun elbisesine benzetildi. Her iki elbisedeki siyah beyaz kombinasyonu birbirini hatırlatınca, “Firdevs Yöreoğlu Demet Özdemir’in veliahtı mı?” düşüncelerini de beraberinde getirdi. Özdemir’in gece için seçtiği kıyafet de hayranlarından tam not aldı. Başarılı oyuncu Demet Özdemir'in usta oyuncu Nebahat Çehre'nin hayat verdiği Firdevs Yöreoğlu karakterine benzetilmesine yönelik, Özdemir'in ne cevap vereceği ise merak edilen konular arasında yer alıyor.

demet özdemir


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal