Demet Akbağ: Oyunculukta Kurallarım Yok

Bir televizyon programına konuk olan ünlü oyuncu Demet Akbağ, kariyeri ve özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Akbağ, oyunculukta kuralları olup olmadığı sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.

16.01.2021-13:33 - (Son Güncelleme: 16.01.2021-13:32) Demet Akbağ: Oyunculukta Kurallarım Yok

Akrep dizisiyle ekrana dönen usta oyuncu Demet Akbağ, Jülide Ateş ile 40’ programına konuk oldu.

Kariyeri ve özel hayatı hakkında konuşan Demet Akbağ, Eyyvah Eyvah’ adlı film serisinde başrolü paylaştığı Ata Demirer ile ilgili ‘Eyyvah Eyvah’ta kardeş kazandım. Ata’yı severdim ama film çalışması sırasındaki yakınlaşmamız bizi abla-kardeş, arkadaş, dost yaptı. İyi ki de oldu. Meslektaşım, arkadaşım, kardeşim, zaman zaman özleyip sadece sesini duymak için aradığım, çok özel biridir Ata’ ifadelerini kullandı.

‘OYUNCULUKTA KURALLARIM YOK’

Demet Akbağ, Julide Ateş’in oyunculukta kuralları olup olmadığı yönündeki sorusu karşısında ise şu ifadeleri kullandı: ‘Kuralları ben değil, beni seven seyirci koyuyor. Ben ailenin kızıyım, annesiyim, ablasıyım. Kurallarım yok ama o kuralları uygulayacağım roller de teklif edilmedi! Düşünüyorum da hangisi kuralları aşan işler yapardı? Yapsa yapsa Feriştah yapardı. Ama durumumdan memnunum’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal