Demet Akalın'la Barışan Okan Kurt Muhabirle Kavga Etti!

Demet Akalın ile geçtiğimiz haftalarda yeniden barışan Okan Kurt, kendisini Almanya'da yaşayan kadınlardan para istediğini iddia eden Söylemezsem Olmaz programının muhabiri ile sözlü tartışma yaşadı. Ece Erken ise yaşanan olayın ardından sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

25.12.2018-10:51 - (Son Güncelleme: 25.12.2018-10:57)

Geçtiğimiz günlerde Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Okan Kurt hakkında gündemi sarsacak iddialar ortaya atıldı. Okan Kurt'un Almanya'da yaşayan kadınlardan para istediği, Demek Akalın'la mantık evliliği yaptığı ve aldattığı öne sürüdü.

Okan Kurt ve Demet Akalın Fox TV ekranlarında yayınlanan Yaparsın Aşkım programının yılbaşı özel programına katıldı. Orada yer alan Beyaz TV muhabirlerinden Uğur Kotan ile karşılaşan Okan Kurt arasında tatsızlık yaşandı.

Kendisiyle röportaj yapmak isteyen muhabirin Beyaz TV'de çalıştığını duyunca öfkeden deliye dönen Kurt, 'Benimle delikanlı gibi konuş' diyerek tepki gösterdi.

Yaşanan olayların ardından Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Ece Erken sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

İşte o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal