Demet Akalın'dan Tuba Büyüküstün'e Olay Sözler: Rüküş Giyiniyor

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün Emmy ödüllerinde tercih ettiği elbiseye göndermede bulundu. Sosyal medya hesabından güzel oyuncunun fotoğrafını paylaşan Akalın, kendisinden rüküş giyindiğini ifade etti.

24.11.2018-11:54 - (Son Güncelleme: 24.11.2018-11:56) Demet Akalın'dan Tuba Büyüküstün'e Olay Sözler: Rüküş Giyiniyor

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın kazandığı paranın büyük bir çoğunluğunu kıyafete harcadığını bilmeyen yoktur.

Dünyaca ünlü markaların kıyafetlerini tercih eden Demet Akalın, hem harcadığı para hem de harcadığı paraya değmediği düşünülen kıyafetler aldığı için oldukça eleştiriliyor.

Sürekli rüküş olmakla eleştirilen Demet Akalın, komuyla ilgili sessizliğini bozdu ve kendisine çok yüklenildiğini ifade etti.

'BENDEN RÜKÜŞLERİ VAR'

Akalın, 'Bana rüküş diyorsunuz ama benden de rüküşleri var' açıklamasında bulundu. Ünlü popçu Tuba Büyüküstün'ün Emmy ödülleri gecesinde giydiği elbiseyi hedef aldı.

Sosyal medya hesabından Tuba Büyüküstün'ün o gece giydiği kıyafeti paylaşan Akalın, 'Bana rüküş diyenler bu kılığa, takıya, saça başa ne der acaba? Kız nazara gelmemek için beni çirkinleştirin diyor bence' notunu düştü.

'NAZARA GELMEMEK İÇİN Mİ KÖTÜ GİYİNİYOR'

Tuba Büyüküstün'ün de seçtiği kıyafetler ve edindiği stil kendisini şık yapamadı.

Demet Akalın Büyüküstün için farklı bir iddiada bulundu ve tepkileri üzerine çekti. Akalın, Büyüküstün'ün kendisine nazar değmemesi için kötü giyindiğini ifade ederek 'Nazara gelmemek için çirkinleştirin diyor adeta' yorumunda bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal