Demet Akalın'dan İrem Derici Açıklaması

Ünlü popçu Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Akalın, İrem Derici ile nasıl barıştıklarını da anlattı.

25.04.2019-09:13 - (Son Güncelleme: 25.04.2019-09:08) Demet Akalın'dan İrem Derici Açıklaması

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde çıkardığı yeni albümü ile gündeme geldi. Akalın, sahne almadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Albümünün çok iyi gittiğini ve memnun olduğunu belirten Demet Akalın, 'Her şey çok güzel gidiyor. Patron mutlu, ben mutlu, hayranlarım mutlu, herkes çok mutlu. İlk günden albüm çıkar çıkmaz bitti ve depolardan yenileri geliyor.

'İKİNCİ KLİBİ HIZLANDIRCAĞIZ'

İkinci klibi hızlandıracağız herhalde. 2 senelik bir özlem vardı. Bir de bu albüm için ben çok çalışmıştım. Geri dönüşlerini hemen görmek sevindirici.' dedi.

DEMET AKALIN'DAN İREM DERİCİ AÇIKLAMASI

Demet Akalın, kendisine yöneltilen İrem Derici sorularını da yanıtladı. İrem Derici hakkında 'O kızı sevmiyorum' diye açıklamalar yapan Demet Akalın'ın Derici ile barışması şaşkınlık yaratmıştı. Demet Akalın, İrem Derici barışması hakkında açıklamalarda bulundu.

'İREM DANGIL DUNGUL KONUŞUYOR'

Doğum gününü yakın dostları ile kutlayan Demet Akalın, büyük bir organizasyon düzenlemişti. İrem Derici'nin de doğum günü partisine katıldığını ifade eden Demet Akalın, 'İrem de doğum günüme geldi sağ olsun. Beni takibe almış İrem. İnsanlar ağzından çıkan sözlerden sonra özür diledikten sonra uzatmanın manası yok. İrem 'Seni isteyerek kırmam' diye çok güzel bir mesaj yazmış. Ben de İrem'e 'Seni önce bir döveceğim' dedim. İrem azıcık dangıl dungul konuşuyor ama... Sonuç itibariyle barıştık.' ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal