Demet Akalın'dan Cengiz Semercioğlu'na Cevap

Cengiz Semercioğlu, bugün yazdığı köşesinde Demet Akalın'ın Maldivler tatilinin ele aldı. Demet Akalın kendisini eleştiren Cengiz Semercioğlu'na Instagram'dan paylaştığı bir video ile cevap verdi.

15.05.2019-16:47 - (Son Güncelleme: 15.05.2019-16:45)

Başarılı gazeteci Cengiz Semercioğlu, ünlü popçu Demet Akalın'ın Maldivler tatile bugünkü köşe yazısında yer verdi. Semercioğlu, Maldivler tatili tapan Demet Akalın ve Selin Ciğerci'yi topa tuttu.

Demet Akalın ve Selin Ciğerci paylaşımlarında Maldivler çekilişi yapmalarına Cengiz Semercioğlu tepki gösterdi. Semercioğlu, köşe yazısında 'Hepsi fotoğraflarının altında Maldivler tatil çekiliş ilanları paylaşıyor. Belli ki telefonlarını gömmesinler, sosyal medyada paylaşım yapıp, altına da ilan koysunlar diye Maldivler'e davet edilmişler zaten' ifadelerini kullandı.

DEMET AKALIN'DAN CENGİZ SEMERCİOĞLU'NA CEVAP

Demet Akalın, köşesinde kendisini köşe yazısında eleştiren Cengiz Semercioğlu'na Instagram hesabından paylaştığı video ile cevap verdi.

'TUR ŞİRKETİ SİZİ DE GÖTÜRÜRDÜ AMA ESKİ HAVAN YOK'

Akalın, Semercioğlu'na, 'Cengiz Semercioğlu bizim Maldivler tatilinden baya etkilenmiş. Oğlum sen senelerce davet edildiğin yerleri koskoca Hürriyet'e yazdın la. Yediğin, içtiğin, zıkkımlandığın her şeyi yazdın yavrum. Tur şirketi sizi de götürürdü ama eski havan yok. Artı biz bilet paralarımızı kendi cebimizden ödedik. Saygılar yavrum' yanıtını verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal