Sosyal Medyada Gündem Olan Kavganın Ardına İlk Açıklama Demet Akalın’ın Eşi Okan Kurt’tan Geldi

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, geçtiğimiz günlerde sahibi olduğu restoranda kavga etmişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen kavga sonrası Okan Kurt’tan ilk açıklama geldi.

03.01.2018-14:30 - (Son Güncelleme: 18.10.2021-10:42)

Kısa bir süre önce restoran alan ve işletmeye başlayan Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, geçtiğimiz gün restorandaki yan komşusu ile kavga etti. Magazin gündemine bomba gibi düşen kavganın ardından ilk defa açıklama yapan Okan Kurt, beni tehdit eden kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın berberiymiş dedi. 

CUMHURBAŞKANININ BERBERİ BENİ TEHDİT ETTİ

Okan Kurt, bir süredir işlettiği restoranda geçtiğimiz günlerde kavgaya karıştı. Basına sızan kavga hakkında sessizliğini koruyan Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, olaya dair detayları ilk defa anlattı. Okan Kurt, ‘Yandaki arkadaşlar tehdit edince aramızda bir arbede çıktı. Burada bir arkadaş var, ben 'Cumhurbaşkanı'nın berberiyim' diyor. 'Ben bu sokağın sahibiyim' diyor. Bizi buradan çıkaracaklarmış. Aileme de tehditte bulundular’ şeklinde konuştu.

Yaşanan kavga sonrası sosyal medya hesabı üzerinden sitemde bulunan Demet Akalın, yardım isteyerek eşinin işletmeden dışarı çıkartılmadığını ve polisin de içeri girmesine izin verilmediğini ifade etti. Paylaşımında Akalın, "Nerede yaşıyoruz ya? Nerede yani bu polisler? Bu videoyu atmak zorunda kaldım. Adamın can güvenliği yok yani" ifadelerini kullandı. 

TEHDİT EDİLDİK

Sosyal medyada gündem olan kavgayla ilgili ilk defa soruları yanıtlayan Okan  Kurt, ‘Ben kız kardeşimin dükkanına geldim. Yandaki arkadaşlar tehdit edince aramızda bir arbede çıktı. Ondan sonrada onlar öyle kafalarına göre bir şeyler yapmaya çalıştı. Biz de öyle bir cevap verdik’ şeklinde konuştu. 

Muhabir arkadaşın ‘Tehdit neyden kaynaklı?’ sorusu üzerine yaşanan olaya dair detayları paylaşan Kurt, ‘Tehdit burada bir arkadaş var, ben 'Cumhurbaşkanı'nın berberiyim' diyor. 'Ben bu sokağın sahibiyim' diyor. Bizim Cumhurbaşkanı'na boynumuz kıldan ince. Bugüne kadar sustuysak da zaten Sayın Cumhurbaşkanımızın hatırına sustuk. Ama ben burada 'Bu sokağın sahibiyim' bilmem ne, bunlar doğru şeyler değil. Gelmişler burada bizi buradan çıkaracaklarmış. Aileme 'Siz buradan gideceksiniz' tehditleri. Arabamızı parçalamışlar, babamın arabasını parçalamışlar. Küçücük kız kardeşimin üzerine yürümüşler’ şeklinde konuştu. 

Demet Akalın kavga sonrası paylaştı

KAVGANIN SEBEBİ DÜĞÜN ORGANİZASYONU 

Snobmagazin'in aktardığı bir detaya göre kavganın sebebi, Okan Kurt'un Hirahan'da ardı ardına düğün organizasyonları yapmaya başlaması. Bu durum üzerine mekanın sahipleri, bunun anlaşmaya aykırı olduğunu söyleyerek işletmenin kebapçı olarak devam etmesini istediler. Ancak iddiaya göre Okan Kurt bu akşam yine Hirahan'da düğün organizasyonu yapınca mekanın sahipleri ile arasında tartışma çıktı. Çıkan kavganın sonunda iki taraf da karakola giderek birbirlerinden şikayetçi oldular.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal