Demet Akalın ve Okan Kurt Barıştı mı?

Demet Akalın ve Olan Kurt, geçtiğimiz Eylül ayında 6,5 yıllık evliliklerini noktalamıştı. Hira Kurt, sosyal medya hesabından 'Annem ile babam tatilde' demesi üzerine çiftin barıştığı ortaya çıktı.

29.11.2018-11:09 - (Son Güncelleme: 29.11.2018-11:14)

Eylül ayında 6,5 yıllık evliliklerini bitiren ünlü çift Demet Akalın ve Okan Kurt'tan hayrnalarına müjdeli haber geldi.

Ünlü çiftin barışma haberlerini minik kızları Hira Kurt, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyurdu. Hira'nın videoda söylediği 'Annem babam tatile gitti. Havaalanındalar bana oyuncak alınca gelecekler.' sözleri çiftin barıştığını doğruladı.

Ünlü popçu Demet Akalın, kızının paylaştıüı videonun ardından 'Patlatmış Hira'ya bak' yorumunda bulundu.

OKAN KURT'TAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Ünlü işadamı okan kurt, barışma haberlerinin çıkmasının ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına katıldı. Samimi açıklamalarda bulunan Okan Kurt, 'Yurt dışına gittik daha rahat ederiz diye 10 günde her şeyi düzelttik.

'RAHAT BIRAKIRLARSA BARIŞACAĞIZ'

Bizi rahat bırakırlarsa eşimle barışacağız. Çok zor dönemler geçirdik ailecek, ben onu çok seviyorum onunda beni sevdiğini düşünüyorum. Biz oraya rahat hareket edebilmek için gitmiştik.

'HİRA, BARIŞTIĞIMIZI İLAN ETTİ'

'Kızım barıştığımızı ilan etti zaten. Hira bakıcısına 'annemle babam yurt dışına gidip bana kardeş yapsınlar' diyormuş.Henüz aynı evde yaşamıyoruz' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal