Demet Akalın ve Ece Erken Arasındaki Savaş Büyüyor!

Ünlü sunucu Ece Erken, Demet Akalın hakkında Söylemezsem Olmaz programında bomba iddialarda bulunmuştu. Akalın'dan hamle gecikmedi ve Ece Erken hakkında tedbir kararı çıkarttı.

08.01.2019-11:20 - (Son Güncelleme: 08.01.2019-11:15) Demet Akalın ve Ece Erken Arasındaki Savaş Büyüyor!

Ünlü sunucu Ece Erken, Demet Akalın hakkında Söylemezsem Olmaz programında bomba iddialarda bulunmuştu. Akalın'dan hamle gecikmedi ve Ece Erken hakkında tedbir kararı çıkarttı.

Söylemezsem Olmaz programında bomba açıklamalarda bulunan Ece Erken, Demet Akalın'ın gerçek yüzünü ortaya çıkardığını iddia etmişti.

'İNSANLARIN BU KADAR KÖTÜ OLDUĞUNU DÜŞÜNEMİYORDUM'

Ece Erken, eski eşi Serkan Uçar ve ailesine yakınlık kuran eski dostu Demet Akalın'a canlı yayında ateş püskürdü. Bomba açıklamalarda bulunan Erken, Akalın hakkında '2 ay önce Serkan Uçar ve ailesi ağır sözler söyleyen Demet Akalın dün Serkan uçar ve yengesi Güldeniz Uçar'ı sosyal medyadan takibe alıyor ve onlarla yazışıyor. Ben insanların bu kadar kötü olduğunu düşünemiyordum ama o kadar kötüler ki!

'EVLADIM SÖZ KONUSU OLMASA KONUŞMAZDIM'

Evladım söz konusu olmasa yine konuşmazdım. Demet Akalın'ın gerçek yüzü bu ama. Gülben Ergen ile kavga etti ilk işi Erhan Çelik'i takibe almak oldu. Erhan Çelik'in sözlerini paylaştı sayfasında' demişti.

Demet Akalın, Ece Erken'in bomba açıklamalarının ardından harekete geçti ve hamlesi gecikmedi.

Akalın, Erken hakkında mahkemeden tedbir kararı çıkarttırdı. Akalın, Erken'in kendisi hakkında bir ay boyunca konuşmama kararı çıkartırdı.

Ece Erken, tedbir kararını sosyal medya hesabından paylaştı. Erken, paylaşımına 'Gülben'in avukatı Altın mimir'den sonra uçar'ın avukatını tutmuş ve susturma kararı aldırmış, oysa hodri meydan demiştim, söyleyeceklerim (şimdilik) bu kadar' notunu düştü.

İşte o paylaşım;

İşte Ece Erken hakkında çıkarılan o karar;

1-ECE ERKEN'in mağdur DEMET AKALIN'a yönelik olarak şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına,

2-ECE ERKEN'in mağdur DEMET AKALIN'a iletişim araçlarıyla veya sair surette rahatsız etmemesine,

3-Tedbir kararının 1 ay süreyle devamına,

4-Yukarıda belirtilen tedbirlere davranılmaması halinde ECE ERKEN'e hakkında 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsinin uygulanacağı, tedbir kararının gereklerine aykırılığın her tekrarında ihlal edilen tedbirin niteliğine ve aykırılığın ağırlığına göre zorlama hapsi süresinin 15 günden 30 güne kadar uzatılabileceğinin ihtarına

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal