Demet Akalın Kuzeni Şehbal Civeleker'e Neden Yardım Etmediğini Açıkladı!

Pop müziğinin sevilen ismi Demet Akalın, kuzeni Şehbal Civeleker'e neden yardım etmediğini açıkladı.

29.09.2017-10:31 - (Son Güncelleme: 29.09.2017-10:24) Demet Akalın Kuzeni Şehbal Civeleker'e Neden Yardım Etmediğini Açıkladı!

Bir çocuk annesi Demet Akalın, kuzeni Şehbal Civeleker'e neden yardım etmediğini açıkladı. Kuzen Civeleker, canlı yayında Demet Akalın'ın yeğeni olduğunu ve kanser hastası oğluna yardım etmediği için, oğlunun kör kaldığını söylemişti. Sessizliğini bozan ünlü şarkıcı Demet Akalın, kuzeni Şehbal Civeleker'e sonunda yanıt verdi.



"CANLI YAYINA TAKMA KİRPİKLE ÇIKIYOR"

Sevilen şarkıcı Demet Akalın, kuzeni Şehbal Civeleker'e neden yardım etmedini şu sözlerle açıkladı: "Kime yardım edeceğimi gayet iyi biliyorum. Benim evime girip her şeyimi çalıp çırpan insana yardım etmem! Nasıl inanırsınız bunlara. Canlı yayına takma kirpikle çıkıyor. Utanmasalar zaten kör doğan çocuğu benim kör ettiğimi söyleyecekler. Ben bildiğiniz Demet'im değişmedim." dedi.

DEMET AKALIN KİMDİR?

Magazin dünyasının göz bebeği ünlüleri arasında olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, 1972 yılında Gölcük'de dünyaya geldi. Annesinin desteği ile mankenliğe başlayan Demet Akalın, mankenliğin ardından müzik yaşamına ve daha sonra oyunculuğa yöneldi. Ünlü şarkıcı Akalın aynı zamanda birçok yarışma programında da boy göstermiştir. Mankenliği bırakıp tamamen kendisini müziğe adayan ünlü popçu Demet Akalın, birçok albüme imzasını attı. Kısa sürede Türkiye'nin en çok dinlenilen şarkıcıları arasında yer alan sevilen popçu Akalın, uzun zamandır zengin iş adamı Okan Kurt ile evlidir. Okan Kurt ile mutlu birlikteliğinden Hira adında 3 yaşında bir kız çocuğu vardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal