Genç Yaşta Hayatını Kaybeden Ünlü Şarkıcı Barış Akarsu’nun Annesi Hatice Akarsu Bugün Toprağa Verildi

Bir yarışma programı ile ünlenen ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olan, trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun annesi, Hatice Akarsu hayatını kaybetti.

09.01.2019-14:53 - (Son Güncelleme: 05.11.2021-18:04)

Anadolu Rock müziğe ayrı bir yorum getiren ve 28 yaşında trafik kazasından hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun annesi, Hatice Akarsu dün vefat etti. 14 yıl önce aramızdan ayrılan ünlü şarkıcı Barış Akarsu’nun annesi Hatice Akarsu bugün Amasra ilçe mezarlığına, oğlu Barış Akarsu’nun yanına defnedildi. Pankreas kanseri olan Barış Akarsu’nun annesi Hatice Akarsu, 2,5 aydır Ankara’da tedavi görüyordu. 2,5 ay sonunda Hatice Akarsu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Muğla'nın Bodrum ilçesinde 14 yıl önce geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu'nun cenazesi defnedildi. Pankreas kanseri nedeniyle 2,5 aydır Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Hatice Akarsu'nun cenazesi, getirildiği Amasra Belediyesi morgundan yakınları tarafından alındı. Hatice Akarsu için Amasra İskele Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende taziyeleri kabul eden Akarsu'nun eşi Selahattin ve kızı Nesrin Akarsu gözyaşı döktü. Akarsu'nun cenazesi, ikindi vakti kılınan namazın ardından Amasra ilçe mezarlığında oğlu Barış Akarsu'nun mezarının yanında toprağa verildi.

BARIŞ AKARSU’NUN BABASININ ACI GÜNÜ

Barış Akarsu’nun babası, Hatice Akarsu’nun eşi olan Selahattin Akarsu defin sırasında hem oğluna hem de eşine güzel sözlerle veda etti. 14 sene önce oğlu Barış Akarsu’yu Amasra ilçe mezarlığına defneden baba Selahattin Akarsu, bu kez de oğlunun yanına eşi Hatice Akarsu’yu defnetti. Selahattin Akarsu, eşinin vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, ‘Oğlumun yanında huzur buluyorum.' derdin. Oğlunun yanındasın artık. Oğlum, annen geldi. Çok özlemiş seni, birbirinizi özlemiştiniz. Kavuştunuz yavrum. 29 yıllık hayatım oğlum, 43 yıllık hayatım karım.’ dedi. Cenaze törenine, Hatice Akarsu'nun yakınlarının yanı sıra Amasra Kaymakamı Kadir Perçi, Belediye Başkanı Recai Çakır, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

BARIŞ AKARSU’NUN ANNESİ HATİCE AKARSU VEFAT ETTİ

2007 yılında tatil için kız arkadaşıyla yola çıkan ve Bodrum’da trafik kazası geçirip, 15 gün yoğun bakımda kalarak hayatını kaybeden Barış Akarsu, sevenlerini büyük bir yasa boğmuştu. O dönem Yalancı Yarim dizisinde Merve Sevi ile rol alan Barış Akarsu, 28 yaşında 4 temmuz tarihinde hayatını kaybetmişti. Oğlunun acısı ile yıkılan ve uzun süre toparlanmaya çalışan Hatice Akarsu, bir süredir pankreas kanseri ile mücadele vermekteydi. Anne Akarsu’dan üzen haber geldi. Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yaklaşık 4 ay önce pankreas kanseri nedeniyle ameliyat olan ve bir süredir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Hatice Akarsu, çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybetti.

OĞLUNUN ÖZLEMİ AĞIR BASTI BE HALA

Bir süredir Ankara’da bir hastanede kanser tedavisi gören Hatice Akarsu’nun vefatını, yeğeni sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Yapılan paylaşımda, ‘Günlerdir iyi haber bekledik ama oğlunun özlemi ağır bastı be Hala.. Kocaman sarılın birbirinize.. Mekanınız Cennet olsun.. Sizi çok özleyeceğim, özleyeceğiz. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Kelimelerim düğümlendi, içimde ki acının tarifi yok. Günlerdir iyi haber bekleyen ve mesajlarıyla aramalarıyla bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz.’ İfadeleri yer aldı.

Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu vefat etti

BARIŞ AKARSU’NUN KAVGA EDERKEN KAZA YAPTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Barış Arkarsu'nun yakın dostlarından olan ünlü şarkıcı Deha Bilimlier, daha önce katıldığı bir magazin programında, arkadaşı Barış Akarsu’nun, kız arkadaşı ile kavga ederken kaza yaptığını iddia etmişti. 

Ölümü ile hayranlarını yasa boğan Barış Akarsu’nun kavga sırasında kaza yaptığını belirten Bilimlier, 'Kaza Bodrum'da oldu. Biz duyduğumuzda inanamadık zaten hastanede yattık. Ben Bodrum'daydım, Barış'ta yanıma gelecekti. Yolda kız arkadaşıyla kavga ediyor sonra geri dönmeye kalkışıyor o anda da kaza yapıyorlar. Kız arkadaşı da kazada hayatını kaybetti.’ demişti.


BARIŞ'IN KALKACAĞINA ÇOK ÜMİTLENDİM

Kaza haberini alınca yıkıldığını ancak ölümü Barış’a hiç yakıştırmadığını dile getiren Bilimlier, ‘Kaza yaptığını duyduğumda büyük bir şey olduğunu düşünmedim. Hastaneye getirdiler kötüydü. İki gün hastanede kaldık çok bekledik sonra da kötü haberi aldık. Barış'ın kalkacağına çok ümitlendim. Ölümü ona konduramadım. Ailesiyle hala görüşüyorum.' Şeklinde konuşmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal